Zwaluw Plasterboard-Filler wit koker 310 ml

Art nr. 101980597
Zwaluw Plasterboard-Filler is een vrijwel krimpvrije, gebruiksklare ultralicht vulpasta voor het vullen en repareren van scheuren en gaten in gipskarton wanden en plafonds. Zwaluw Plasterboard Filler is een vrijwel krimpvrije, gebruiksklare ultralicht vulpasta voor het vullen en repareren van
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelstatus Actueel
Artikelnummer Fabrikant 11221202
Artikelgroep Diversen
Toepassing Ultra lichtgewicht|Vrijwel krimpvrij|Overschilderbaar met watergedragen en synthetische verven|Schuurbaar na uitharding|Gemakkelijk aan te brengen/te reinigen|Niet corrosief t.o.v. metalen
Toepassingsgebied Zwaluw Plasterboard-Filler is speciaal ontwikkeld voor het in één keer vullen en uitvlakken van naden en schroefgaten in gipskarton wanden en plafonds. Ook voor het in één keer vullen, repareren en gladstrijken van gaten en barsten in steenachtige ondergronden zoals stucwerk, beton en sierpleister.
Kleur wit
  Pasta
Houdbaarheid In ongeopende originele verpakking, tussen +5°C en +25°C, tot 12 maanden houdbaar na productiedatum mits bewaard op een droge plaats.
Verwerkingstemperatuur +5 / +30 °C
DoP Ja
Omschrijving
Zwaluw Plasterboard-Filler is een vrijwel krimpvrije, gebruiksklare ultralicht vulpasta voor het vullen en repareren van scheuren en gaten in gipskarton wanden en plafonds. Zwaluw Plasterboard Filler is een vrijwel krimpvrije, gebruiksklare ultralicht vulpasta voor het vullen en repareren van scheuren en gaten in gipskarton wanden en plafonds.
    Laden
    Laden