Zwaluw Hybrifix wit koker 290 ml

Art nr. 105494070
Zwaluw Hybrifix is een hoogwaardige, professionele en universele afdichtingskit en constructie- of montagelijm op basis van hybride technologie, welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber. Zwaluw Hybrifix Super 7 is een duurzaam elastisch
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelstatus Actueel
Artikelnummer Fabrikant 20757622004
Artikelgroep 61
Toepassing Als elastische lijm in velerlei industriele- en bouwkundige verlijmingen. Voor verlijming van P.S., P.U. schuimplaten, spiegels, natuursteen, houten- en kunststof schroten en aluminium strips die trillingen op moeten kunnen vangen. Voor het afdichten van voegen in sanitaire ruimten, aansluitvoegen in de bouw, beglazingsvoegen, voegen in carrosserie- en containerbouw. Voor meer informatie zie technische documentatie, blad no. 4.41.
Kleur wit
DoP Ja
URL Prestatieverklaring https://www.bostik.com/nl/netherlands/resources-tools/dop-ce-marks/
Omschrijving
Zwaluw Hybrifix is een hoogwaardige, professionele en universele afdichtingskit en constructie- of montagelijm op basis van hybride technologie, welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber. Zwaluw Hybrifix Super 7 is een duurzaam elastisch blijvende all-round lijm en voegkit op basis van MS polymeer met een uitstekende hechting op de meeste ondergronden zonder primer. Reukloos. Overschilderbaar met de daartoe geschikte verven. Goed UV-, water-, vocht-, weer- en schimmelbestendig.
    Laden
    Laden