Zwaluw Acryl W wit koker 310 ml

Art nr. 100563537
Zwaluw Acryl-W is een plasto-elastische afdichtingskit voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie die goed hecht op vele materialen, zelfs op vochtige ondergronden (zonder primer), goed overschilderbaar is met daartoe geschikte alkydhars- en dispersieverven, vorstbestendig is tijdens
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelnummer Fabrikant 10041501
Productsoort Acrylaatkitten|Voegkitten|Kitten
Hoofdgroep Lijmen / Kitten / Tapes
Artikelgroep Plasto-elastische kitten
Productnaam Acryl W
Toepassing Voor het afdichten van scheuren, kieren, naden en aansluitvoegen met maximale vervorming van ±12,5%. Is niet geschikt voor voegen die constant met water worden belast of voegen die geheel zijn opgesloten. Voor meer informatie zie technische documentatie, blad no. 3.10.
Kleur wit
URL Fabrikant https://www.denbraven.com/nl-nl/
DoP Ja
URL Prestatieverklaring http://www.denbraven.com/nl-nl/vind-je-dop/
Omschrijving
Zwaluw Acryl-W is een plasto-elastische afdichtingskit voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie die goed hecht op vele materialen, zelfs op vochtige ondergronden (zonder primer), goed overschilderbaar is met daartoe geschikte alkydhars- en dispersieverven, vorstbestendig is tijdens transport tot -15° C en die niet corrosief is t.o.v. metalen. Watervast na uitharding. Zwaluw Acryl-W is een hoogwaardige afdichtingskit op basis van acrylaatdispersie. Na het aanbrengen vormt het product een zacht plasto-elastisch rubber door verdamping van het water uit de kit.
    Laden
    Laden