SPS Unitex-primer wit basis P bi/bu emmer 4 ltr

Art nr. 102871576
Watergedragen, dekkende acrylaatprimer voor muurverf. Voorkomt glansverschillen, zorgt voor een betere hechting en dekking van de muurverf en heft de zuiging op. Na voorbehandeling van de ondergrond, volstaat veelal 1 afwerklaag. Geschikt als voorbehandeling op licht poederende en licht zuigende
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelstatus Actueel
Artikelnummer Fabrikant 10115726
Artikelgroep Primers
Toepassing Als voorbehandeling op bestaande muurverflagen, licht poederende en zuigende minerale ondergronden. Geschikte ondergronden zijn bijvoorbeeld: verflagen, cement- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipsplaat, board etc. Let bij oude lagen behang(papier) op, of het behang voldoende vast zit aan de ondergrond. Oude lagen vinylbehang kunnen weekmakers bevatten waardoor de verf langzamer droogt.
Kleur wit
Houdbaarheid Minimaal 12 maanden
Verbruik ca. 12 m² / ltr. per laag
Verwerking Goed roeren voor gebruik. In 1 laag aanbrengen met een geschikte kwast, verfroller of verfspuit. Om aanzetten te vermijden, altijd nat-in-nat werken. Alle banen in dezelfde richting narollen. Tijdens de droging, niet meer bijwerken.
Verwerkingstemperatuur Niet verwerken bij temperaturen lager dan +8°C.
Omschrijving
Watergedragen, dekkende acrylaatprimer voor muurverf. Voorkomt glansverschillen, zorgt voor een betere hechting en dekking van de muurverf en heft de zuiging op. Na voorbehandeling van de ondergrond, volstaat veelal 1 afwerklaag. Geschikt als voorbehandeling op licht poederende en licht zuigende ondergronden. Oplosmiddelvrij, reukarm, en sneldrogend. Voor binnen en buiten. Verhoogt de hechting en dekking van de afwerklaag. Vermindert de zuiging van de ondergrond. Voorkomt glansverschillen. Veelal maar 1 afwerklaag nodig. Oplosmiddelvrij en reukarm. Waterverdunbaar.
    Laden
    Laden