SPS Unitex 5050 Mat wit basis P bi/bu emmer 10 ltr

Art nr. 102871596
Zeer hoogwaardige, uitstekend dekkende, matte, 100% acryllaat muurverf. Uitstekend weerbestendig en schrobvast. Uitermate geschikt voor duurzame afwerking van buitengevels en binnenmuren. Ook toepasbaar in vochtige ruimten. Voor binnen en buiten. Uitstekend weerbestendig, Waterdampdoorlatend,
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelstatus Actueel
Artikelnummer Fabrikant 10107763
Type SPS voor de Stukadoor
  basis P
  bi/bu
Artikelgroep Muurverven
Productnaam Unitex 5050 Mat
Toepassing Voor een duurzame afwerking van buitengevels en binnenmuren, ook geschikt voor vochtige ruimten. Perfect voor schilderwerk binnen en buiten waar hoge eisen aan gesteld worden. Geschikte ondergronden zijn bijvoorbeeld: bestaande muurverflagen, cement- en pleisterwerk, beton, baksteen, etc.
Kleur wit
Houdbaarheid Minimaal 12 maanden
Verbruik ca. 9 m² /l per laag
Verwerking Goed roeren voor gebruik. De eerste laag eventueel verdunnen met max. 10% water. In 1 of 2 lagen aanbrengen met een geschikte kwast, verfroller of verfspuit. Om aanzetten te vermijden altijd nat-in-nat werken. Alle banen in dezelfde richting narollen. Tijdens de droging niet meer bijwerken.
Verwerkingstemperatuur Niet verwerken bij temperaturen lager dan +8°C.
Omschrijving
Zeer hoogwaardige, uitstekend dekkende, matte, 100% acryllaat muurverf. Uitstekend weerbestendig en schrobvast. Uitermate geschikt voor duurzame afwerking van buitengevels en binnenmuren. Ook toepasbaar in vochtige ruimten. Voor binnen en buiten. Uitstekend weerbestendig, Waterdampdoorlatend, Schrobvast, klasse 1 (DIN EN 13300)
    Laden
    Laden