SPS Unitex 2525 mat wit basis P bi emmer 10 ltr

Art nr. 102870114
Superdekkende, matte muurverf op basis van kunstharsdispersie. Meestal in één laag dekkend waardoor een werkgang wordt bespaard. Geurarm, ademend en goed afwasbaar. Met name bedoeld voor een duurzame afwerking van binnenmuren en plafonds. Voor binnen. Superdekkend. Mat. Economisch. Goed afwasbaar.
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelstatus Actueel
Artikelnummer Fabrikant 10107842
Type SPS voor de Stukadoor
  Basis P
  bi
Artikelgroep Muurverven
Productnaam Unitex 2525 Mat
Toepassing Geschikte ondergronden zijn bijvoorbeeld: bestaande muurverflagen, cement- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipsplaat, board etc. Tevens geschikt voor het schilderen van glasweefsel.
Kleur wit
Houdbaarheid Minimaal 12 maanden
Verbruik ca. 9 m² /l per laag
Verwerking Goed roeren voor gebruik. De eerste laag eventueel verdunnen met max. 10% water. In 1 of 2 lagen aanbrengen met een geschikte kwast, verfroller of verfspuit. Om aanzetten te vermijden altijd nat-in-nat werken. Alle banen in dezelfde richting narollen. Tijdens de droging, niet meer bijwerken.
Verwerkingstemperatuur Niet verwerken bij temperaturen lager dan +8°C.
Omschrijving
Superdekkende, matte muurverf op basis van kunstharsdispersie. Meestal in één laag dekkend waardoor een werkgang wordt bespaard. Geurarm, ademend en goed afwasbaar. Met name bedoeld voor een duurzame afwerking van binnenmuren en plafonds. Voor binnen. Superdekkend. Mat. Economisch. Goed afwasbaar. Oplosmiddelvrij en reukarm. Ademend
    Laden
    Laden