SPS Iso-Primer Spray wit bi/bu spuitbus 500 ml

Art nr. 102870078
Watergedragen isoleermiddel voor het bedekken van verontreinigingen in de ondergrond. Voorkomt 'doorslaande' plekken die kunnen ontstaan door vocht-, roet-, en nicotinevlekken, lijmrestanten e.d. Sterk isolerende werking en reukarm. Af te werken met alle SPS muurverven. Voor binnen en buiten.
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelstatus Actueel
Artikelnummer Fabrikant 10156534
Type SPS voor de Stukadoor
  bi/bu
Artikelgroep Voorbehandelingsproducten
Productnaam Isoleermiddel
Toepassing Als voorbehandeling op ondergronden, welke zijn vervuild door watervlekken, nicotine-, vet- en roetaanslag, lijmresten enz. Geschikte ondergronden zijn bijvoorbeeld: verflagen, cement- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipsplaat, board etc. Let bij oude lagen behang(papier) op, of het behang voldoende vast zit aan de ondergrond. Oude lagen vinylbehang kunnen weekmakers bevatten waardoor de verf langzamer droogt.
Kleur wit
Houdbaarheid Minimaal 12 maanden
Verbruik 0,75 m²/ lt
Verwerking Goed roeren voor gebruik. In 1 of 2 lagen aanbrengen met een kwast of verfroller. Om vervuiling te isoleren altijd 2 onverdunde lagen aanbrengen met een tussendroogtijd van 24 uur, voor het beste resultaat.
Verwerkingstemperatuur Niet verwerken bij temperaturen lager dan +8°C.
Omschrijving
Watergedragen isoleermiddel voor het bedekken van verontreinigingen in de ondergrond. Voorkomt 'doorslaande' plekken die kunnen ontstaan door vocht-, roet-, en nicotinevlekken, lijmrestanten e.d. Sterk isolerende werking en reukarm. Af te werken met alle SPS muurverven. Voor binnen en buiten. Isoleert verontreinigingen. Bedekt vocht-, nicotinevlekken e.d. Reukarm. Watergedragen. Gemakkelijk te verwerken
    Laden
    Laden