SpeedyMask Outdoor UV-B10 (S) transparant 1100 mm rol 20 m1 doos 12 rol

Art nr. 101750098
Speedymask Outdoor UV B10 is een combinatie van statisch geladen, gevouwen HDPE-folie en UV-bestendige ducttape (25 mm), voorzien van een rubber solvent belijming. Snelle en eenvoudige applicatie, te gebruiken in combinatie met een dispenser. Transparante folie met een hoge statische lading en
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelstatus Actueel
Artikelnummer Fabrikant TTA00615
Artikelgroep SpeedyMask
Productnaam SpeedyMask Outdoor UV-B10 (S)
Toepassing Ontwikkeld voor het snel en doeltreffend maskeren van grote of kleine oppervlakken bij schilder- en stukadoorswerkzaamheden, spackspuiten etc.
Afmeting 1100 mm
Lengte (mm) 20000
Breedte (mm) 1100
Kleur transparant
Gewicht (kg) 0,31
Gewicht (eenheid) rol
Omschrijving
Speedymask Outdoor UV B10 is een combinatie van statisch geladen, gevouwen HDPE-folie en UV-bestendige ducttape (25 mm), voorzien van een rubber solvent belijming. Snelle en eenvoudige applicatie, te gebruiken in combinatie met een dispenser. Transparante folie met een hoge statische lading en voorzien van drupvertragende werking. Door de transparante folie is directe toetreding van daglicht tijdens de werkzaamheden mogelijk! Outdoor ducttape, Schoon verwijderbaar 3 weken, Hoge kleefkracht, Statische folie drupvertragend, Uitvouwbaar, Snelle applicatie, Verwerkbaar met dispenser, UV bestendig.
    Laden
    Laden