Speedline Super Filler 5KG

Art nr. 100564992
Vezelversterkte voegenvuller voor het afwerken van voegen met afgeschuinde kanten en ronde kanten zonder voegband. Ook geschikt voor opvullen, afdichten, afwerken en gladstrijken. Voegenvuller in poedervorm op basis van gips. SAMENSTELLING: Vezelversterkte voegenvuller voor het afwerken van
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelstatus Actueel
Artikelnummer Fabrikant 100564992
Artikelgroep Speedline
Omschrijving

Vezelversterkte voegenvuller voor het afwerken van voegen met afgeschuinde kanten en ronde kanten zonder voegband. Ook geschikt voor opvullen, afdichten, afwerken en gladstrijken. Voegenvuller in poedervorm op basis van gips.

SAMENSTELLING:
Vezelversterkte voegenvuller voor het afwerken van voegen met afgeschuinde kanten en ronde kanten zonder voegband. Ook geschikt voor opvullen, afdichten, afwerken en gladstrijken.

EIGENSCHAPPEN:
Voegenvuller in poedervorm op basis van gips, calciumcarbonaat, hars, cellulosevezels en andere toeslagstoffen.

ONDERGROND:
Alle soorten ondergronden voor binnen, waaronder: gips, gipsplaten met ronde of afgeschuinde kanten, gipstegels, cementpleister, spaanderplaten, cellenbeton en terracotta.

AFWERKING:
Speedline Super Filler mag na volledige droging bedekt worden met alle soorten verf, gipsgebonden pleisters, pasteuze pleister of behangerslijm. Tegellijmen moeten geschikt zijn voor gipsgebonden ondergronden.

MENGVERHOUDING:
Per zak van 5 kg 2 a 3 liter water toevoegen. Voor het opvullen en dichten geldt: hoe minder water, hoe minder het product zal krimpen.

DROOGTIJD:
Afhankelijk van omgevingsomstandigheden, de aard van de ondergrond en de applicatiedikte. In het algemeen geldt 6 uur droogtijd per cm.

VERPAKKING:
5 kg in papieren zak. 160 zakken per pallet

VERWERKING:
20 / 25 m2 per zak.

OPSLAG:
Koel en vorstvrij en luchtdicht opgeslagen ca. 9 maanden houdbaar.

Veiligheid:
Voor veiligheidsvoorschriften raadpleeg het Speedline Productveiligheidsblad. De vermelde gegevens zijn opgesteld naar onze beste weten en kunnen. De gebruiker dient evenwel de toepassing van dit product te toetsen aan de voor hem geldende omstandigheden en mogelijkheden. Uit de tekst van deze technische beschrijving kan geen aansprakelijkheid, noch garantie worden afgeleid.

    Laden
    Laden