Speedline Papierband 150m

Art nr. 100564341
Licht geperforeerd papier ter voorkoming van scheurvorming op aansluitnaden in gipskarton/gipsvezel platen, inwendige hoeken bij gipskarton wanden en inwendige hoeken bij gipskarton wanden op plafonds. Speedline Papierband kan worden bevestigd met afsmeermiddel (bijvoorbeeld Speedline Jointbutter).
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelstatus Actueel
Artikelnummer Fabrikant 100564341
Artikelgroep Speedline
Omschrijving

Licht geperforeerd papier ter voorkoming van scheurvorming op aansluitnaden in gipskarton/gipsvezel platen, inwendige hoeken bij gipskarton wanden en inwendige hoeken bij gipskarton wanden op plafonds. Speedline Papierband kan worden bevestigd met afsmeermiddel (bijvoorbeeld Speedline Jointbutter). Breedte 50MM. Lengte 150M1.

Samenstelling:
Papieren wapeningsband geeft een extreem sterk voeg en wordt veelal toegepast bij situaties waarbij spanning op de voeg te verwachten is. De microperforaties verzekeren een optimale hechting.  

Eigenschappen:
Zeer sterke papierkracht gecombineerd met goede voegenvuller geven een extreem sterke naad.  

Toepassing:
Papierband voor afdichten van naden bij gipskartonplaten en voor het scheuroverbruggend herstellen van stucwerk. Denk hierbij aan muren, gipswanden en plafonds die beschadigd zijn of waar u kleine naden en scheuren wilt wegwerken.

Technische gegevens:
Papierbreedte 50 mm (+/- 2%)

Voorbehandeling ondergrond:
Oude, stoffige, vuile en loszittende pleister- en verflagen grondig verwijderen. Vetaanslag en andere verontreinigingen verwijderen.

Ondergrond:
Papieren wapeningsband wordt gebruikt om scheurvorming te voorkomen op aansluit naden in gipskarton / gipsvezelplaten en voor het overbruggen van scheuren bij herstelwerk in wanden. De ondergrond moet draagkrachtig en stabiel zijn, vrij van stof, losse delen, bekistingolie, vocht of andere verontreinigingen die de hechting / bevestiging negatief kunnen beïnvloeden.

Verwerking:
Speedline Papierband wordt gebruikt voor het versterken van de naden op de langsnaden en stuiknaden. Afrollen en bevestigen op schone, droge, stof- en vetvrije naden / ondergrond. Te gebruiken vanaf 5⁰C.

Verpakking:
Rol breedte 50 mm en 150 m1

Opslag:
Koel en vorstvrij opgeslagen in de originele verpakking, bij een temperatuur van max. 21°C en een luchtvochtigheid van max. 50% en uit de buurt van een warmtebron of direct zonlicht.

Veiligheid:
Het verdient aanbeveling tijdens de verwerking van voorbehandelingsproducten de ogen, neus, mond en huid met behulp van persoonlijke beschermingsmiddelen afdoende te beschermen.

Bijzonderheden:
De niet te behandelen bouwdelen vooraf maskeren met papier en plakband. Niet verwerken beneden een ondergrond- en luchttemperatuur van + 5° C of te verwachten vorst. Tolerantie 5%, tenzij anders vermeld.

    Laden
    Laden