Speedline Joint Butter emmer 17L

Art nr. 100564366
Joint Butter is een voorgemixte, kant-en-klare pasta. Ideaal voor alle fasen in het afwerken van gipsplaten. Handmatig, mechanisch of Airless te verwerken op wanden en plafonds. TOEPASSING EN APPLICATIE JOINT BUTTER heeft uitstekende verwerkingseigenschap¬pen, zoals: tot 30% minder krimping
Volledige beschrijving
Omschrijving

Joint Butter is een voorgemixte, kant-en-klare pasta. Ideaal voor alle fasen in het afwerken van gipsplaten. Handmatig, mechanisch of Airless te verwerken op wanden en plafonds.

TOEPASSING EN APPLICATIE
JOINT BUTTER heeft uitstekende verwerkingseigenschap¬pen, zoals:

  • tot 30% minder krimping dan met reguliere pasta
  • heeft een goede hechting
  • is resistent tegen scheuren
  • uitstekend te schuren
  • eenvoudig te verwerken
  • tot 15% lichter dan reguliere pasta's

TOEPASSINGEN

  • Geschikt voor binnengebruik
  • Voor het afwerken van gipskartonplaten met afgeschuinde kanten en uitmesproduct voor kalkzandsteen
  • Met gebruik van papier, glasvlies of gaasband
  • Eerste laag moet goed uitgedroogd zijn alvorens tweede laag aan te brengen
  • Bij stuitnaden zonder AK glasvlies of papierband gebruiken
  • Kort mixen aangeraden
  • Verdunnen met max. 0,3 liter per 18,7 kg
  • Verwerking boven 5 graden Celsius
  • Eenvoudig te schuren
  • Draag bij het schuren altijd een gekeurde veiligheidsbril en stofmasker

VERWERKINGSVOORSCHRIFT
Voorbereiding oppervlak: Oppervlakken dienen schoon, droog, vrij van vet-wax-stof en glansmiddel
te zijn. Niet aanbrengen op ruimtes (zoals douches) welke direct blootgesteld worden aan water.

Controleer of alle bevestigingsmiddelen en voegen grondig droog zijn voordat de JOINT BUTTER aangebracht wordt. Wanneer wand of plafond afgewerkt is met JOINT BUTTER en gereed is om voorzien te worden met een verf- of behangsysteem adviseren wij eerst een primer (voorstrijk) aan te brengen.

    Laden
    Laden