Speedline Grondeermiddel 5kg

Art nr. 100082472
Hoogwaardig, fabrieksmatig samengesteld gronderingsmiddel op basis van een hoogwaardig dispersiebindmiddel en hulpstoffen ter verbetering van de hechting en het stabiliserend vermogen. Oplosmiddelvrij gronderingsmiddel met een sterk impregnerend vermogen. Speedline Grondeermiddel is alleen binnen
Volledige beschrijving
Omschrijving

Hoogwaardig, fabrieksmatig samengesteld gronderingsmiddel op basis van een hoogwaardig dispersiebindmiddel en hulpstoffen ter verbetering van de hechting en het stabiliserend vermogen. Oplosmiddelvrij gronderingsmiddel met een sterk impregnerend vermogen. Speedline Grondeermiddel is alleen binnen toepasbaar. Speedline Grondeermiddel is een essentiële basiscomponent in de opbouw van pleistersystemen en heft zuigingsverschillen op waardoor de (gips)pleisters gelijkmatig en volledig kunnen afbinden.

Samenstelling:
Hoogwaardig, fabrieksmatig samengesteld gronderingsmiddel op basis van een hoogwaardig dispersiebindmiddel en hulpstoffen ter verbetering van de hechting en het stabiliserend vermogen.

Eigenschappen:
Oplosmiddelvrij gronderingsmiddel met een sterk impregnerend vermogen. Speedline Grondeermiddel is alleen binnen toepasbaar. Speedline Grondeermiddel is een essentiële basiscomponent in de opbouw van pleistersystemen en heft zuigingsverschillen op waardoor de (gips)pleisters gelijkmatig en volledig kunnen afbinden.

Kleuren:
Transparant geel.

Toepassing:
Speedline Grondeermiddel wordt toegepast op sterk en/of onregelmatig zuigende ondergronden. Speedline Grondeermiddel kan tevens worden aangebracht indien bij relatief hoge temperaturen gewerkt moet worden.

Technische gegevens:
l S.G: ca. 1,0 g/cm³.
l pH-waarde: ca. 8 - 10.
l Viscositeit: ca. 6000 mPa.s.

Voorbehandeling ondergrond:
Oude, stoffige, vuile en loszittende pleister- en verflagen grondig verwijderen. Vetaanslag en andere verontreinigingen verwijderen. Indien de ondergrond erg stoffig is het geheel eerst voorbehandelen met diepgrond.

Ondergrond:
De ondergrond moet draagkrachtig en stabiel zijn, vrij van stof, losse delen, bekistingolie, vocht of andere verontreinigingen die de hechting negatief kunnen beïnvloeden.

Verwerking:
Speedline Grondeermiddel, afhankelijk van de aard en zuiging van de ondergrond, verdund met een blokkwast, roller of spuit aanbrengen. Mengverhouding: Speedline Grondeermiddel: leidingwater. Sterk zuigende ondergronden: onverdund tot 1 : 2 Normaal zuigende ondergronden: max. 1 : 3 Gereedschap direct na gebruik reinigen met water. Droogtijd minimaal 6-8 uur afhankelijk van temperatuur, zuiging ondergrond en luchtvochtigheid.

Verbruik:
Ca. 100 ml per m², (onverdund) afhankelijk van de ondergrond.

Verpakking:
Kunststof emmer van 5 kg of 15 kg.

Opslag:
Koel, vorstvrij en luchtdicht opgeslagen ca. 1 jaar houdbaar.

Veiligheid:
Het verdient aanbeveling tijdens de verwerking van voorbehandelingsproducten de ogen, neus, mond en huid met behulp van persoonlijke beschermingsmiddelen afdoende te beschermen. Indien Speedline Grondeermiddel in contact komt met de ogen deze direct spoelen met overvloedig schoon water (ca. 15 min.) Nadien arts raadplegen. Voor meer informatie zie het Speedline veiligheidsblad.

Bijzonderheden:
De niet te behandelen bouwdelen vooraf maskeren met papier en plakband. Deze direct na het aanbrengen van de Speedline Grondeermiddel verwijderen. Niet verwerken beneden een ondergrond- en luchttemperatuur van + 5° C of te verwachten vorst. Het bijmengen van niet voorgeschreven toeslagstoffen is niet toegestaan.

    Laden
    Laden