Speedline Diepgrondeer 2,5L

Art nr. 100082932
Hoogwaardig, fabrieksmatig samengesteld gronderingsmiddel op basis van een hoogwaardig dispersiebindmiddel en hulpstoffen ter verbetering van de hechting en het stabiliserend vermogen. Eigenschappen Kant en klaar oplosmiddelvrij gronderingsmiddel met diep indringend en stabiliserend vermogen.
Volledige beschrijving
Omschrijving
Hoogwaardig, fabrieksmatig samengesteld gronderingsmiddel op basis van een hoogwaardig dispersiebindmiddel en hulpstoffen ter verbetering van de hechting en het stabiliserend vermogen.

Eigenschappen
Kant en klaar oplosmiddelvrij gronderingsmiddel met diep indringend en stabiliserend vermogen. Speedline Diepgrondeer is binnen en buiten toepasbaar. Speedline Diepgrondeer is een essentiële basiscomponent in de opbouw van een duurzaam muurverfsysteem.

Kleur
Transparant

Toepassing
Speedline Diepgrondeer wordt toegepast op poederende, poreuze en sterk zuigende ondergronden.
Speciaal bestemd voor renovatiewerkzaamheden en het versterken van oude, zwakke en poederende
ondergronden.

Technische gegevens
S.G: ca. 1,0 g/cm
PH-waarde: ca. 7 – 9

Voorbehandeling ondergrond
Oude, stoffige, vuile en loszittende pleister- en verflagen grondig verwijderen.
Vetaanslag en andere verontreinigingen verwijderen met Speedline Cleaner.

Verwerking
Speedline Diepgrondeer onverdund met een blokkwast aanbrengen. Op poreuze en zanderige ondergronden. Speedline Diepgrondeer in twee lagen, nat in nat, aanbrengen. Droogtijd minimaal 24 uur. Gereedschap direct na gebruik reinigen met water. Speedline Diepgrondeer tijdens en na applicatie beschermen tegen weersinvloeden.

Verbruik
Ca. 100 ml per m², afhankelijk van de ondergrond.

Verpakking
2,5 liter in kunststof jerrycan. Ook verkrijgbaar als 1 liter in flacon of 5 liter in jerrycan.

Opslag
Koel en vorstvrij opgeslagen ca. 2 jaar houdbaar.

Veiligheid
Het verdient aanbeveling tijdens de verwerking van voorbehandelingsproducten de ogen, neus, mond en huid met behulp van persoonlijke beschermingsmiddelen afdoende te beschermen. Indien Speedline Diepgrondeer in contact komt met de ogen deze direct spoelen met overvloedig schoon water (ca. 15 min.) Nadien arts raadplegen.

Bijzonderheden
Bouwdelen die niet met Speedline Universele Voorstrijk moeten worden behandeld vooraf maskeren met papier en plakband. Deze direct na het verwerken van de Speedline Universele Voorstrijk verwijderen. Niet verwerken beneden een ondergrond- en luchttemperatuur van + 5° C of te verwachten vorst.
    Laden
    Laden