Speedline Assortiment

Speedline Demo en presentatie TBA

Tilburg, donderdag 22 maart 2018

Na het succes van de eerste demonstratie afgelopen november organiseert SIG AfbouwSpecialist een tweede Speedline demonstratie in combinatie met een presentatie van Hermen de Hek van Technisch Bureau Afbouw (TBA). De demonstratie vindt plaats op donderdag 22 maart op de vestiging van SIG Logistics in Tilburg.

HermenAl enkele jaren is Hermen hoofd van de afdeling techniek van het Technisch Bureau Afbouw (TBA), voorheen Bedrijfschap Afbouw. Hier is hij dagelijks bezig met advisering van (af)bouwbedrijven, projectbezoeken, kwaliteitscontroles, schadediagnoses, en (bindende) adviezen. Ook neemt hij deel aan diverse werkgroepen en commissies, zoals:
  • - Europese werkgroep Afwerkingsniveaus Gipsplaten.
  • - College van deskundigen voor de afbouw.
  • - Werkgroepen voor het ontwikkelen van richtlijnen ter bevordering van de kwaliteit in de droge afbouw.
Hermen zal als onafhankelijk deskundige uitleg geven over kwaliteitsniveaus (en het borgen daarvan) alsmede problematiek op bouwplaatsen (en het voorkomen daarvan). 

Tijdens de Speedline demonstratie zal productmanager Ruud Rutten divere producten van Speedline demonstreren. Hier zullen de voegvullers (poeders & pasta), bewapening, hoekbescherming en afwerken (schuren, messen en spuiten) aan bod komen. Ruud sluit af met praktische tips voor het afwerken van verschillende ondergronden waarna tijdens een afsluitende borrel nog even nagepraat kan worden.

Op deze avond is er plek voor maximaal 20 deelnemers, zodat iedereen voldoende ruimte en aandacht heeft. Wacht niet te lang met aanmelden want vol is vol! Deelname is gratis en voor eten en drinken wordt gezorgd.

De demo wordt in Tilburg gehouden van 17.30 uur  tot 20.30 uur, ontvangst vanaf 17.00 uur.

NU AANMELDEN >

Like ook de Facebook pagina van Speedline Drywall Products voor leuk nieuws, events en foto's van Speedline projecten.
Laden
Laden