API Armatuurbeugel 14mm

Art nr. 100300667
Het Cross-Lock systeem in verdektte uitvoering is een uniek ophangsysteem voor verdekt te monteren plafondpanelen. Door het dubbele systeem is een maatvaste en stabiele ophangconstructie gegarandeerd hetgeen een esthetisch fraai eindresultaat ten goede komt. * Uniek, stabiel en maatvast
Volledige beschrijving
Omschrijving
Het Cross-Lock systeem in verdektte uitvoering is een uniek ophangsysteem voor verdekt te monteren plafondpanelen. Door het dubbele systeem is een maatvaste en stabiele ophangconstructie gegarandeerd hetgeen een esthetisch fraai eindresultaat ten goede komt. * Uniek, stabiel en maatvast ophangsysteem voor verdekt of in stroken te monteren plafondpanelen * Doordat de bevestigingspunten fabrieksmatig zijn aangebracht is een maatvast haaks en stabiel ophangsysteem gegarandeerd. Een vereiste voor verdekt uitgevoerde demonteerbare systeemplafonds. Het "dubbele" ophangsysteem maakt het mogelijk de afstanden tussen draagprofielen en ophangpunten zodanig te kiezen dat de belasting optimaal wordt verdeeld.
Specificaties
ib_bouwdeel Plafonds
ib_productsoort Armatuurbeugels
artikelgroep Armatuurbeugel
ib_productnaam Armatuurbeugel 14mm
toepassing Het Cross-Lock systeem in verdekt te uitvoering is een uniek ophangsysteem voor verdekt te monteren plafondpanelen. Door het dubbele systeem is een maatvaste en stabiele ophangconstructie gegarandeerd hetgeen een esthetisch fraai eindresultaat ten goede komt.
gewicht_kg 0,8
gewicht_eenheid pak
levering Voorraadcode A
intrastatcode 72166190
url_fabrikant http://www.api.nl/
    Laden
    Laden