Okoume B/BB Ext. CE2+ Komo FSC 100% 2500X1220X15. SGSCH-COC-009030.

Art nr. 104860376
Okoumé triplex is al tientallen jaren het meestgevraagde triplex op de Nederlandse markt als het om duurzaam aftimmerwerk gaat. Het rondhout voor dit okoumé triplex komt uit gecertificeerd, duurzaam beheerd bos in Gabon. Doordat het hout fijnnervig is en een laag soortelijk gewicht heeft, kan de
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelnummer Fabrikant OKGW190150F
Bouwdeel Buiten|Buiten
Productsoort Triplex|Multiplex|Platen
Hoofdgroep Platen / Houtmaterialen
Artikelgroep Okoume B/BB - WBP - KOMO - FSC 100%
Productnaam Okoume B/BB WBP KOMO
Toepassing Buitentoepassing
  Over okouméhout kan nog worden verteld dat het door de fijnnervigheid en het relatief lage soortelijk gewicht, als triplexplaat uitstekend kan worden gezaagd, gefreesd, geschroefd en gespijkerd. Bovendien wordt okoumé erg gewaardeerd door de warme, zachtroze kleur van de fineren en de fraaie tekening. Door de fijne structuur van de houtvezel laat het plaatoppervlak zich met slechts enkele verfbehandelingen perfect afwerken. Het aantal toepassingen is enorm, zowel voor binnen als buiten is het uitstekend geschikt.
Afmeting 2500x1220x15mm
Lengte (mm) 2500
Breedte (mm) 1220
Hoogte (mm) 15
Houtsoort Okoume
Verlijming WBP - overeenkomstig EN 314-2 klasse 3 exterieur.
FSC Codering FSC 100%
FSC Certificaat ja
FSC certificaat geldig 02-01-2021
Normering en Certificering CE 2+
URL Fabrikant https://www.intplywood.nl/
Omschrijving
Okoumé triplex is al tientallen jaren het meestgevraagde triplex op de Nederlandse markt als het om duurzaam aftimmerwerk gaat. Het rondhout voor dit okoumé triplex komt uit gecertificeerd, duurzaam beheerd bos in Gabon. Doordat het hout fijnnervig is en een laag soortelijk gewicht heeft, kan de triplexplaat uitstekend bewerkt en geschilderd worden. Veel waardering is er voor de warme, zachtroze kleur van de fineren en de fraaie tekening. De plaat is bij uitstek geschikt voor gebruik in het Nederlandse klimaat.
    Laden
    Laden