Nofisol 22 (enkelzijdig aftapen) 1200x600x60 mm

Art nr. 100840005
De Nofisol Standard schotten zijn altijd voorzien van een speciaal glasvezelversterkt aluminium folie. De dikte van de schotten is 60 cq. 66 mm. De dikte van de Nofisol Standard schotten is afgestemd op het standaard bandraster dat wordt toegepast en zorgt voor een simpele, goed aansluitende montage
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelstatus Actueel
Artikelgroep Nofisol Standard Barriers
Toepassing Nofisol 22 is een geluidschot specifiek ontwikkeld voor het dichtzetten van het plenum boven lichte scheidingswanden en onder verhoogde vloeren. Door toepassing van het Nofisol 22 geluidschot wordt de totale overlangsgeluid-isolatie van een constructie verbeterd.
Afmeting 1200x600x60 mm
Breedte (mm) 600
Hoogte (mm) 60
Geluidsisolatie 22 dB volgens ISO 140-3
Brandklasse A2-s1,d0
Brandklasse (Norm) EN 13501-1
Brandgedrag Brandwerendheid bij beoordeling volgens Europese criteria. Integriteit tot E 30. Warmtestraling : tot EW30 (website)/EW45 (brochure).. Rookdoorlatendheid: Sm op basis van NEN 6075-2011. Rookwerendheid > 88 minuten volgens NEN 6075-2011
Verwerking Verwerking als Geluidschot: Meet het Nofisol 22 schot met een kleine overmaat in, zodat deze strak tussen de constructies kan worden aangebracht. Nofisol 22 schotten kunnen ter plaatse op maat worden gemaakt o.a. met behulp van een isolatie mes. Plaats het schot op zijn plek en kantel het in zijn uiteindelijke positie. Om geluidslekken te voorkomen dienen de schotten strak tegen elkaar te worden geplaatst. Naden onderling en met de omringende constructie eenzijdig aftapen met Nofisol Alu tape. Extra verwerking bij toepassing als Brandschot / Rookschot: Om het Nofisol 22 schot brandwerend af te werken dient men voor het plaatsen van het schot 2x 12,5 mm dikke gipsstroken in het bandraster te plaatsen. Deze gipsstroken dienen ter afkoeling van het bandraster bij brand. Bijkomend montage voordeel is dat door deze bandrastervulling het Nofisol 22 schot eenvoudiger is aan te brengen en meteen de afwerking ter plaatste van de noniusvoet wordt vereenvoudigd c.q. verbeterd. Naden onderling en met de bouwkundige constructie dient men achteraf, dotsgewijs, na te lijmen middels Nofisol brandwerende lijm Voor verdere details verzoeken wij u contact met ons op te nemen.
Intrastatcode 68061000
Cradle to Cradle certificaat silver
URL Video https://youtu.be/aFbNu_Surc0
Omschrijving
De Nofisol Standard schotten zijn altijd voorzien van een speciaal glasvezelversterkt aluminium folie. De dikte van de schotten is 60 cq. 66 mm. De dikte van de Nofisol Standard schotten is afgestemd op het standaard bandraster dat wordt toegepast en zorgt voor een simpele, goed aansluitende montage van de schotten op de onderliggende constructie. De Nofisol Standard schotten zijn Cradle to Cradle CertifiedTM op level Silver.
    Laden
    Laden