Vernieuwd productassortiment algemene bouw ROCKWOOL

vrijdag 24 maart 2017
ROCKWOOL introduceert per 1 maart 2017 een vernieuwd en vereenvoudigd productassortiment voor algemene bouw. De isolatieproducten zijn gegroepeerd in 5 heldere productcategorieën met een eigen kleurcode, gebaseerd op toepassing. 
RockwoolGecombineerd met de lancering van een splinternieuwe website en 3D campagnetool steekt ROCKWOOL haar communicatie naar de klant in een geheel nieuw jasje. Gebruiksvriendelijkheid en het zo eenduidig mogelijk maken van het productassortiment staan hierbij centraal.

Een goede isolatie is essentieel om de prestaties van een gebouw op het vlak van thermische prestatie, brandveiligheid, duurzaamheid en akoestiek te verbeteren. Welke isolatieoplossing daarvoor het meest geschikt is, hangt vooral af van de toepassing. 

Overzichtelijk 360° aanbod

ROCKWOOL heeft verschillende oplossingen waarmee professionele gebruikers in elke situatie en elk bouwproject alle kanten op kunnen. Om dat 360° aanbod overzichtelijk te houden, heeft ROCKWOOL haar productassortiment voor de algemene bouw vereenvoudigd en opgedeeld in vijf product- en kleurgroepen. Een flink aantal producten hebben bovendien een nieuwe naam gekregen. Op die manier creëert ROCKWOOL meer uniformiteit en is het voor iedereen duidelijker welke isolatieoplossing de beste keuze is. Dankzij deze heldere indeling vindt iedereen gemakkelijk en snel zijn weg in het ROCKWOOL assortiment:

RockFit: duurzame isolatie voor spouwmuren en vliesgevels
RockRoof: brandveilige isolatie voor hellende daken
RockSono: akoestische isolatie voor binnentoepassingen
RockFloor: contactgeluidsisolatie voor zwevende vloeren
RockTect: accessoires voor het aanbrengen van isolatie

Om de conversie van oude productnaam naar nieuwe productnaam gemakkelijk te maken stelt ROCKWOOL een conversietabel beschikbaar: Download PDF

Gelijktijdig met de invoering van het assortiment gaat ook de gloednieuwe website met geïntegreerde productfilter live. Alle tools zijn ontwikkeld met het oog op een optimale klantervaring en effectieve navigatie. 

Laden
Laden