Verbeterde verpakking Chicago Metallic van Rockfon

dinsdag 19 september 2017
De nieuwe verpakking van de Chicago Metallic 2850, 2790 en 2890 systemen van Rockfon (voor het hoofdprofiel van 3600 mm en de dwarsprofielen in 600, 1200 en enkel voor 2850/2890 ook 1800 mm) heeft een visuele make-over gekregen. De dozen hebben nu een duidelijke Rockfon huisstijl, waardoor ze gemakkelijk te herkennen zijn op de bouwplaats.
Image title
MOEITELOOS DRAGEN EN OPENEN
Door de inhoud van de dozen aan te passen, wegen deze nu minder dan 20 kg en kunnen ze ook door slechts één persoon worden gedragen, waardoor tijd wordt bespaard op de bouwplaats. 
De dozen zijn voorzien van een tweezijdige scheurstrook, waardoor ze vlot kunnen worden geopend, zonder gebruik te maken van een mes of gereedschap dat het profielsysteem zou kunnen beschadigen. Met de scheurstrook kunt u de profielen ook moeiteloos uitpakken, omdat dit zowel verticaal als horizontaal kan gebeuren. 

EXTRA BESCHERMING EN OPTIMALE INHOUD
De extra randbescherming van de doos beschermt de profielen tegen eventuele schokken tijdens het transport en de opslag. De dozen kunnen opnieuw worden gesloten, zodat u de niet gebruikte profielen veilig kunt opslaan voor uw volgende project. 

Om afval te vermijden en de inkoop te vergemakkelijken, zijn de aantallen profielen in de nieuwe Chicago Metallic verpakking op elkaar afgestemd. Voor iedere doos met hoofdprofielen zijn twee dozen met dwarsprofielen nodig

 
Laden
Laden