UMB en Modulus worden SIG Afbouwspecialist

vrijdag 11 december 2015
Vanaf 1 januari 2016 zullen Modulus B.V. en UMB B.V. verder gaan onder de naam ‘SIG Afbouwspecialist B.V.’. Hiermee wordt één uitstraling naar de Nederlandse afbouwmarkt gecreëerd. De nieuwe naam en logo geven weer in welk specialisme SIG Afbouwspecialist actief is.

Image title

UMB en Modulus zijn toeleverancier van afbouwmaterialen voor zowel plafond-, wand- en interieurbouw (B2B). Beide bedrijven zijn dochterondernemingen van SIG plc.

SIG plc (Sheffield Insulations Group) is een Engelse beursgenoteerde organisatie en één van de grootste toeleveranciers van specialistische producten voor de bouwnijverheid en industrie (B2B) in de 12 Europese landen waarin zij actief is. SIG plc. heeft een viertal divisies. UMB en Modulus vallen onder de divisie Interiors (binnenafbouwmaterialen).

SIG Afbouwspecialist onderscheidt zich door professionele advisering, een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, een goede centrale bereikbaarheid, korte levertijden en een flexibele logistieke service. Naast de centrale logistieke functie, die verricht wordt vanuit Tilburg, heeft elke vestiging een eigen afhaalservice. Daarnaast kiest SIG Afbouwspecialist voor partnership met gerenommeerde fabrikanten om een overzichtelijk en totaal productaanbod te kunnen aanbieden met ruimte voor alternatieven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met SIG Afbouwspecialist, afdeling marketing
marketing@sigcs.nl of via 0344-677025

Laden
Laden