Rockwool introduceert innovatieve generatie spouwmuurisolatie

donderdag 27 juni 2019
Image title

Rockwool introduceert een nieuwe generatie steenwol spouwmuurisolatie. De innovatieve productlijn vervangt de eerdere Rockfit generatie. Door een nieuwe productietechnologie zijn deze spouwplaten gemiddeld 20% lichter met behoud van stevigheid en thermische prestaties. Daarnaast is de ecologische voetafdruk nu nog kleiner. 
Rockwool producten zijn circulair: ze zijn volledig recyclebaar en herbruikbaar met behoud van de oorspronkelijke kwaliteit. De nieuwe generatie Rockfit heeft daarnaast minder primaire en secundaire grondstoffen nodig, maar behoudt de levensduur van minstens 75 jaar. Ook de vertrouwde thermische prestaties zijn gelijk gebleven. De circulaire eigenschappen, in combinatie met het spaarzame gebruik van grondstoffen en minder energieverbruik bij de productie, zorgen voor een sterk verkleinde ecologische voetafdruk. 

Vernieuwd en vernieuwend 
Circulair dus, maar ook licht en stevig. Dat bereikte Rockwool door de innovatieve productietechnologie. Deze vernieuwende technologie zorgt ervoor dat de spouwplaten gemiddeld 20% lichter zijn. Dankzij dit lagere gewicht zijn de nieuwe Rockfit platen eenvoudiger te hanteren en wordt verwerking met prikankers vergemakkelijkt. Dankzij de veerkrachtige vezelstructuur sluiten de spouwplaten naadloos aan: op elkaar, rond hoeken en deuren en tegen oneffen binnenbladen. Rockfit isolatie is dus zeer gemakkelijk en snel aan te brengen. 

Meer weten?
Wilt u meer weten over de nieuwe generatie steenwol spouwmuurisolatie? Neem dan contact met ons op.

Bekijk ons Rockwool Rockfit assortiment


Laden
Laden