Rockfon kondigt product upgrades aan

donderdag 12 december 2019
Rockfon heeft enkele product upgrades aangekondigd. In 2020 krijgen zowel Rockfon Pallas als Rockfon Lithos een sterk verbeterd en homogener vlies, het assortiment kaderbaffles wordt vernieuwd en de Rockfon Eclipse krijgt een elegantere kantafwerking en is dan tevens verkrijgbaar in kleinere verpakkingseenheden (2 stuks/doos).

Upgrade Rockfon® Pallas™ & Rockfon® Lithos® 
In 2020 krijgen zowel Rockfon Pallas als Rockfon Lithos een sterk verbeterd en homogener vlies.  Door het vernieuwde vlies kunnen nieuwe leveringen vanaf 1 januari 2020 niet meer gecombineerd worden met de huidige voorraad. Gelieve hier rekening mee te houden bij uw projecten. 

Nieuw assortiment kaderbaffles 
Het aanbod kaderbaffles zal per 1 januari vernieuwd worden. Het nieuwe assortiment vervangt de huidige drie- en vierzijdige (Multiflex) baffles en bevat een universele, industrie en corrosiebestendige uitvoering, gecombineerd met diverse innovatieve ophangmogelijkheden. 

Rockon® Eclipse™ 
De kaderloze plafondeilanden krijgen vanaf 1 januari niet alleen een nog egalere kantafwerking, maar zijn dan tevens verkrijgbaar in kleinere verpakkings- eenheden (2 stuks/doos). Dankzij de nieuwe directe ophangset zijn de eilanden eenvoudig rechtstreeks aan het plafond te bevestigen, waardoor deze ook uitermate geschikt zijn voor akoestische correcties in residentiële omgevingen.

Prijzen 2020
Eerder liet Rockfon al weten dat er voor de Rockfon panelen en toebehoren een prijsverhoging geldt van 4% m.i.v. 1 januari 2020. De prijzen voor Rockfon® Mono® Acoustic en bijbehorende componenten en voor de Chicago Metallic™ ophangsystemen blijven onveranderd.

Heb je vragen over de producten van Rockfon? Neem dan gerust contact met ons op.
Laden
Laden