Quick-Lock Mitra: prefab verstekprofiel voor snelle en mooie plafondhoeken

vrijdag 6 april 2018
Image title
Quick-Lock Mitra is het antwoord op toenemende variaties en vormen van systeemplafonds: een combinatie van verwerkbaarheid, hoge montagesnelheid en esthetisch afwerking. Met dit geprefabriceerde verstekprofiel van API maak je in één keer perfect haakse en vlakke binnen- en buitenhoeken voor systeemplafonds. Binnenhoekenprofielen vouw je dankzij een voorgestanst verstek in een handomdraai in exact 90˚. En met twee buitenhoekprofielen die in elkaar worden geschoven, maak je eveneens in no time een volmaakte haakse hoek. Het resultaat is een razendsnelle montage en een constante esthetisch kwaliteit van de hoekafwerking.
Assortiment voor groot en klein

De binnen- en buitenhoekprofielen zijn in verschillende standaardlengten leverbaar. Ze kunnen zonder veel materiaalverlies in diverse ruimten worden toegepast. Binnenhoekprofielen zijn verkrijgbaar in 3 meter voor grote ruimten en in 1,5 meter voor kleinere ruimten zoals toiletten. Buitenhoekprofielen zijn standaard 1,5 meter.

Bekijk in onderstaande video hoe eenvoudig je in één beweging een perfect verstekte hoek maakt, tijd bespaart en de montage versimpelt.Meer info en gratis sample
Kijk voor meer info op www.quicklockmitra.nl. Daar kun je ook een gratis sample aanvragen.

Laden
Laden