Nieuw: OWAconstruct® N100 Mat

vrijdag 4 september 2020
Image titlePerfecte match met OWA Sinfonia

OWA voegt met het nieuwe OWAconstruct® N100 Mat ophangsysteem een extra dimensie toe aan klassieke systeemplafonds: optische harmonie. Normaliter zijn de twee belangrijke functies het verbergen van bovenliggend installatiewerk en verbetering van de akoestiek in de onderliggende ruimtes, op een kostenefficiënte manier. Het zichtbare deel van het nieuwe OWAconstruct® N100 Mat profiel is voorzien van een hoogwaardige matte coating, die matcht met de helderwitte kleur van OWA Sinfonia plafondpanelen. Zo biedt OWA betaalbaarheid en design in één.

De combinatie tussen OWAconstruct® N100 Maten OWA Sinfonia resulteert in een modern ogend, homogeen plafondoppervlak. Metde tevens standaard verkrijgbare matzwarte N100 profielen en Sinfonia panelenkunnen visuele accenten worden gelegd op specifieke gebruikszones. Voor extraakoestisch comfort én optische verfraaiing kunnen bovendien plafondeilanden uitde OWA Elements collectie worden toegevoegd. Zo biedt OWA een compleet pakketvoor een harmonieus plafond dat voldoet aan de hoogst mogelijke eisen.

Wat is OWAconstruct?
OWAconstruct® N100 is dé standaard van OWAvoor zowel zichtbare, semi-verdekte als verdekte systemen. Het elektrolytischverzinkte bandstaal is licht van gewicht en vormvast, met een profielbreedtevan 24 mm of 15 mm en een draagvermogen van 10 kg per m².  Hierdoor oogt het geheel verfijnd en is deconstructie tegelijkertijd ijzersterk. Voor optimale vrijheid in design entoepassing is OWAconstruct op aanvraag verkrijgbaar in diverse lengtematen.Standaard was het systeem verkrijgbaar in wit, zwart of RAL 9006. Aan datassortiment zijn nu de matwitte en matzwarte coatings toegevoegd.

OWA Sinfonia
OWAconstruct® N100 Mat is uitstekend tecombineren met de multifunctionele OWA Sinfonia-serie. Deze bestaat uit 5verschillende plafondpanelen, ieder met een unieke akoestische functie, maarmet een identieke zichtzijde. OWA Sinfonia is standaard verkrijgbaar in wit enzwart, maar ook in iedere denkbare RAL-kleur.

Gratis monsterpakket OWAconstruct® N100 Mat
De monsters van OWAconstruct® N100 Matmogen niet ontbreken in uw collectie. Via deze link vraagt u het gratis pakketeenvoudig aan. U vindt hier tevens alle mogelijkheden om advies aan te vragenbij adviseurs van OWA.

Image title


Laden
Laden