OWA assortiment uitgebreid met Brillianto A90 en A95

donderdag 8 maart 2018
Image title

SIG Spotlight


Nieuw in ons assortiment van OWA: De Brillianto A90 en A95. Brillianto is een mineraal plafondpaneel met een gladde oppervlaktestructuur dankzij een egaal wit vlies. Het is in twee absorptiewaarden verkrijgbaar: in beide gevallen zorgt een dichte structuur ervoor dat er geen luchtverplaatsing door de panelen plaatsvindt, zodat er nauwelijks vervuiling door stofdeeltjes ontstaat.
De Brillianto serie voldoet aan hoge eisen als het gaat om milieuvriendelijkheid. De panelen zijn geproduceerd volgens het OWA Green Circle-principe en dragen het belangrijkste label voor ecologische producten (Der Blaue Engel): een bewijs
dat de productie op een milieuvriendelijke wijze gebeurt en dat een gezond binnenklimaat is gewaarborgd.

Brillianto A90
Met een uitstekende geluidsabsorptie (aw = 0,90), goede brandwerendheid en een mooi, egaal wit vlies is Brillianto A90 de ideale keuze voor veeleisende opdrachtgevers met een beperkt budget. De panelen zijn eenvoudig en snel te monteren met de ophangsystemen van OWAconstruct®.

Brillianto A95
Binnen de OWAcoustic Premium range is Brillianto A95 het ultieme plafondpaneel om mee te scoren bij opdrachtgevers. De robuuste panelen met een dikte van 19 milimeter zijn snel en probleemloos te snijden, zagen en verwerken. OWA Brillianto A95 is verkrijgbaar als inleg- en als doorzakpaneel, in beide gevallen ook in groot formaat. 

Kijk voor een overzicht van de uitbreiding aan producten binnen ons OWA assortiment op www.sigafbouwspecialist.nl/owa/nieuw.

Heeft u vragen over de producten van OWA? Neem dan contact op met uw contactpersoon op onze vestiging.
Laden
Laden