Ontbijtdemo Base Beton

dinsdag 22 januari 2019
Ontbijtdemo Base BetonAmsterdam, dinsdag 12 februari 6.00 - 9.00 uur
IJzersterk, waterdicht, hygiënisch én onderhoudsvriendelijk: niet voor niets is betonstuc een zeer geliefd alternatief voor tegelwerk in keukens, badkamers en toiletruimtes. Op dinsdag 12 februari organiseert SIG AfbouwSpecialist i.s.m. Stone Age een ontbijtdemo om de vele mogelijkheden van BaseBeton voor een stoere en industriële betonlook te laten zien.

Stone AgeNaadloos
De betonstuc van BaseBeton wordt naadloos aangebracht, wat slijtage voorkomt. Hiermee onderscheidt BaseBeton zich van alle andere producten op de markt waarmee u een stoere en industriële betonlook kunt creëren. Een tweede unieke eigenschap van onze betonstuc is dat het op alle ondergronden te gebruiken is. Zelfs bestaand tegelwerk is een prima basis voor de betonstuc van BaseBeton.

Jouw voordeel?
Je wordt niet opgezadeld met moeilijk en tijdrovend sloop- en breekwerk. Je vlakt het tegelwerk simpelweg uit, waarna de betonstuc meteen kan worden aangebracht. Op deze manier realiseer je al binnen twee dagen een strakke betonlook muur of vloer.

Wil je weten hoe snel je een keuken, badkamer of toilet een nieuwe uitstraling kunt geven? Kom dan naar de ontbijtdemo op dinsdag 12 februari a.s. op onze vestiging in Amsterdam. Vanaf 6.00 uur staan er koffie en broodjes voor je klaar. Rond 9.00 uur eindigt de demo.


Laden
Laden