SIG AfbouwSpecialist opent vestiging in Den Bosch

dinsdag 13 februari 2018
Image title
Om u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn én om onze zichtbaarheid in de regio te vergroten, hebben wij besloten om onze vestiging in Oisterwijk te verplaatsen naar Den Bosch. Op maandag 5 maart zullen de deuren van deze nieuwe vestiging openen! De nieuwe vestiging heeft een perfecte bereikbaarheid met een groot magazijn en shop waar we de meest veeleisende afbouwer in zijn behoefte kunnen voorzien. Ons zeer ervaren en gemotiveerd team staat voor u klaar om u iedere dag opnieuw van dienst te kunnen zijn!

Op deze locatie zal ook een vestiging van SIG StukadoorsSpecialist geopend worden. Hierdoor creëren we een robuuste vestiging met extra service, waaronder ook een uitgebalanceerde voorraad voor de stukadoors. Hiermee hebben we na een goede dekking in de Randstad nu ook in het zuiden van het land een vestiging van SIG StukadoorsSpecialist.

Image title

Gunstige ligging direct aan de A2.
Ons nieuwe filiaal is gevestigd direct aan de A2 op industrieterrein De Brand.  Met als uitvalswegen de A59, N65 en N279.

Adresgegevens:
SIG AfbouwSpecialist
Het Sterrenbeeld 52                          
5215 ML  Den Bosch

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 6.00 - 17.00 uur.

Op vrijdag 2 maart is SIG AfbouwSpecialist Oisterwijk vanaf 14.00 uur gesloten. Vanaf maandag 5 maart zullen wij u vanaf onze nieuwe locatie weer volledig tot dienst zijn!


Laden
Laden