Maatregelen SIG AfbouwSpecialist in verband met coronavirus

zondag 15 maart 2020
Covid-19

In deze onzekere tijden waarin het coronavirus in Nederland rondwaart, doen we er met elkaar alles aan om onze sector gewoon door te laten draaien. Binnen de richtlijnen van het RIVM en met focus op de gezondheid van onze medewerkers, klanten en overige relaties. Ook beschikbaarheid van materialen is enorm belangrijk om door te kunnen blijven werken.

Daarom informeren we u graag over de stand van zaken zoals wij die op dit moment kunnen overzien. Op deze pagina houden we u zoveel mogelijk op de hoogte van het laatste voor u relevante nieuws.

Beschikbaarheid en prijswijzigingen materialen

We zijn continu in contact met onze leveranciers en op basis van de huidige informatie verwachten we dat veruit de meeste leveranciers u nog gewoon van de benodigde materialen kunnen blijven voorzien. Voor een aktuele update van informatie m.b.t. beschikbaarheid en evt. aangepaste prijzen door onze leveranciers verwijzen we u graag naar deze pagina.  


SIG AfbouwSpecialist vestigingen blijven open, met aangepaste werkwijze


Onze vestigingen zijn, met inachtneming van het advies van de Rijksoverheid / RIVM van zondag 15 maart 2020, gewoon open. We vinden het belangrijk dat u en onze sector door kan blijven werken, op een veilige en verantwoorde manier. 

We houden ons aan de geldende richtlijnen van het RIVM en houden wijzigingen hierin nauwlettend in de gaten (RIVM.nl). Belangrijk hierin is dat persoonlijk contact wordt vermeden en er minimaal 1,5 meter afstand wordt gehouden tot elkaar.

We vragen uw medewerking om dit voor u en onze medewerkers op een veilige en hygiënische wijze te doen:

  • Wij ontvangen maximaal 2 klanten tegelijk op onze vestigingen. Dit geldt ook voor de winkel en het magazijn.;
  • De verkoop wordt met ingang van 16 maart zonder fysiek contact afgehandeld. We houden altijd minimaal 1,5 meter afstand;
  • Indien u komt afhalen, verzoeken wij u om in uw auto te wachten totdat u wordt geholpen.
  • Wij vragen u de bestelling telefonisch aan ons door te geven. Tijdens het laden vragen wij u om in de auto te blijven zitten;
  • Onze koffie corner is met ingang van 16 maart gesloten;
  • Mocht u toch binnen moeten zijn, dan vragen we u om eerst de handen te wassen en minimaal 1,5 meter afstand te houden tot onze medewerkers en klanten;
  • Onze buitendienst medewerkers blijventelefonisch en per e-mail bereikbaar maar beperken fysiek bezoek tot een minimum;
  • We beschermen onze medewerkers, vervoerders en klanten door minimaal 1,5 meter afstand te houden van elkaar.   
We vertrouwen erop dat we er met elkaar voor kunnen zorgen dat onze sector zo normaal mogelijk kan blijven draaien en wensen eenieder succes en wijsheid in de komende periode.
Laden
Laden