Fermacell vervangt persinstallatie, geef speciaalformaten tijdig door!

woensdag 7 maart 2018
Image title
Tijdens de zomermaanden en bouwvak 2018  vervangt Fermacell de persinstallatie in haar productielocatie te Wijchen.  Deze zeer ingrijpende operatie zal zo'n 8 weken in beslag gaan nemen en is gepland van eind juli tot medio september.  Door de productie de komende maanden maximaal op te schalen wordt zoveel mogelijk extra voorraad opgebouwd van de standaardafmetingen gipsvezelplaten.
Hiermee hoopt Fermacell alle orders voor de standaardformaten gipsvezelplaten, vloerelementen en Powerpanel gewoon uit voorraad te kunnen leveren tijdens de productiestop.  Speciale afmetingen die niet zijn opgenomen in de standaard prijslijst, kunnen tijdens de productiestop niet in de fabriek in Wijchen geproduceerd worden en zullen derhalve in Duitsland besteld moeten worden, wat echter een aanzienlijk langere levertijd tot gevolg zal hebben. U kunt deze maatwerkorders wel vooraf op afroep bestellen, voor levering tijdens de productiestop. 

Wij adviseren u daarom om uw bestellingen voor speciaalformaten uiterlijk 8 juni aan ons door te geven, om tijdig verzekerd te zijn van uw voorraad Fermacell gipsvezelplaten in de komende zomermaanden. 
Medio september wordt de Fermacell productie in Wijchen weer opgestart en kunt u uw maatwerkbestellingen weer met de gebruikelijke leveringstermijnen doorgeven. 

Houd dus met het bestellen van uw maatwerkleveringen rekening met deze uitgebreide productiestop en geef uw bestellingen tijdig door.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met uw contactpersoon bij SIG AfbouwSpecialist.
Laden
Laden