Fermacell start met pallet retoursysteem

vrijdag 20 oktober 2017
Fermacell start met een retoursysteem voor het inzamelen en hergebruiken van Fermacell- en europallets. Met de constante stijging van de houtprijs stijgen automatisch ook de kosten voor houten emballagepallets. Door het hergebruiken van deze pallets kunnen de emballagekosten worden beheerst en wordt een positieve bijdrage geleverd aan de belasting van het milieu.
Fermacell palletDit is de reden waarom Fermacell per 13 november 2017 een pallet retoursysteem invoert, waarbij het de retourname van pallets voor hergebruik gaat promoten. Met dit retoursysteem biedt Fermacell haar klanten de mogelijkheid om pallets na gebruik op een efficiënte manier beschikbaar te stellen voor hergebruik. 

Voor de praktische organisatie van de retourname van door Fermacell geleverde pallets, wordt -via een internetportal- gebruik gemaakt van de diensten van packaging recovery specialist "2Return*" in Tilburg. Dit bedrijf is belast met het op een efficiënte en duurzame manier organiseren van ons palletbeheer en de palletinzameling bij onze handelaren. 

Meer over hoe het pallet retoursysteem werkt en wat het betekent voor klanten van SIG AfbouwSpecialist vind je in dit document.

Laden
Laden