Den Braven Benelux B.V. wordt Bostik Benelux B.V.

dinsdag 5 februari 2019

Lijmproducent Bostik heeft aangekondigd dat de juridische bedrijfsnaam van zijn overname, Den Braven Benelux B.V. is gewijzigd in Bostik Benelux B.V. Sinds de overname van Den Braven in 2016 hebben beide organisaties hun krachten gebundeld om Bostik te versterken als een krachtige wereldwijde speler op het gebied van lijmen en kitten.
Deze naamsverandering van het bedrijf is een van de laatste stappen om de krachtige, wereldwijde positie in lijmen en kitten te bevestigen.

Alle corporate branding op de locaties Oosterhout en Giessen worden vervangen door de visuele identiteit van Bostik. "Deze verandering stelt ons in staat de betekenis achter het merk Bostik te versterken en is de eerste stap naar het bouwen van een gemeenschappelijke cultuur met als focus het genereren van meer waarde voor onze klanten" - aldus Roland Albers, Senior Vice President van de Construction and Consumer Global Business Unit van Bostik in EMEA.Vincent Imbos, Managing Director van Bostik Benelux B.V., voegde hieraan toe: "We zijn verheugd deel uit te maken van Bostik en zullen onze merkstrategie blijven volgen door naast het Bostik-assortiment ook producten van het merk Zwaluw te verkopen. Bovendien zullen onze kennis- en servicemogelijkheden verder worden uitgebreid om onze klanten nog meer innovatieve oplossingen en een hoogwaardige service te bieden."

Voor u zal de naamsverandering de meest opvallende wijziging zijn. De Bostik huisstijl zal in toekomstige communicatie volledig doorgevoerd worden. Kortom, vertrouwde kwaliteit in een nieuw jasje.
Laden
Laden