Maskingtape Washi Pro Excellent (S) geel 38 mm rol 50 m1 doos 24 rol (art. TTA02003)

Art nr. 101750480
Maskingtape Washi Pro Excellent geel is een kwalitatief hoogwaardige afplaktape voor professioneel gebruik, gemaakt van ultra dun washi rijst papier met een uv-bestendige solvent acrylaat belijming. Dankzij de dunne drager is er geen doorloop van verf en zijn er geen opstaande lakranden aanwezig.
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelstatus Actueel
Artikelnummer Fabrikant TTA02003
Artikelgroep Maskingtape
Toepassing Geschikt voor gebruik door professionele schilders en stucadoors voor het afplakken van diverse ondergronden waar een scherpe overgang van strakke lijnen/verfranden noodzakelijk is. Tevens inzetbaar voor lakken op waterbasis. Voor binnen- en buitentoepassing.
Afmeting 38 mm
Lengte (mm) 50000
Breedte (mm) 38
Kleur geel
Gewicht (kg) 0,183
Gewicht (eenheid) rol
Omschrijving
Maskingtape Washi Pro Excellent geel is een kwalitatief hoogwaardige afplaktape voor professioneel gebruik, gemaakt van ultra dun washi rijst papier met een uv-bestendige solvent acrylaat belijming. Dankzij de dunne drager is er geen doorloop van verf en zijn er geen opstaande lakranden aanwezig. Dankzij de uv-bestendige belijming is deze tape tot max. 6 maanden indoor inzetbaar, mits de lijmzijde van het zonlicht af verwerkt is. Deze tape heeft een uiterst milde kleefkracht, is eenvoudig te herpositioneren en is bestand tegen hoge temperaturen. Handscheurbaar, 125 °C tape, Schoon verwijderbaar, Goede aanvangskleefkracht, Milde kleefkracht, Indoor 6 maanden, Geel washi papier, Solvent acrylaat belijming, Geen lijmresten, UV bestendig.
    Laden
    Laden