Maskingtape Washi Outdoor (S) blauw 38 mm rol 50 m1 doos 24 rol (art. TTA02304)

Art nr. 101750494
Maskingtape Washi Outdoor Blauw is een kwalitatief hoogwaardige afplaktape voor professioneel gebruik, gemaakt van blauw Washi rijstpapier met een acrylaat belijming op waterbasis. Onderscheidend in zijn kleur en goed te gebruiken bij watergedragen lakken. Dankzij de hoogwaardige uv-bestendige
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelstatus Actueel
Artikelnummer Fabrikant TTA02304
Artikelgroep Maskingtape
Toepassing Geschikt voor gebruik door professionele schilders en stucadoors voor het afplakken van diverse gladde kwetsbare ondergronden zoals; hard PVC, glas, aluminium, hout en gipsplaten, waar een scherpe overgang van strakke lijnen/ verfranden noodzakelijk is. Tevens inzetbaar voor lakken op waterbasis. Voor binnen- en buitentoepassing.
Afmeting 38 mm
Lengte (mm) 50000
Breedte (mm) 38
Kleur blauw
Gewicht (kg) 0,18
Gewicht (eenheid) rol
Omschrijving
Maskingtape Washi Outdoor Blauw is een kwalitatief hoogwaardige afplaktape voor professioneel gebruik, gemaakt van blauw Washi rijstpapier met een acrylaat belijming op waterbasis. Onderscheidend in zijn kleur en goed te gebruiken bij watergedragen lakken. Dankzij de hoogwaardige uv-bestendige belijming (12 weken) is deze tape schoonverwijderbaar (5 maanden), mits de lijmzijde van het zonlicht is afgeplakt. Handscheurbaar, Schoon verwijderbaar, Goede aanvangskleefkracht, Milde kleefkracht Outdoor 5 maanden, Blauw Washi rijstpapier, Vocht- en waterbestendig, Drukgevoelige acrylaat belijming op waterbasis, Geen lijmresten, Niet geschikt voor latex ondergrond, UV bestendig 12 weken.
    Laden
    Laden