Maskingtape SPX (S) geel 25 mm rol 50 m1 doos 36 rol (art. TTA01602)

Art nr. 101750476
Maskingtape SPX is een kwalitatief hoogwaardige afplaktape voor professioneel gebruik, gemaakt van crêpepapier met een rubber solvent belijming. Deze extra hoogwaardige tape is waterproof en heeft een hoge temperatuurbestendigheid. Na gebruik goed verwijderbaar zonder lijmresten. Door de combinatie
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelstatus Actueel
Artikelnummer Fabrikant TTA01602
Artikelgroep Maskingtape
Toepassing Deze tape wordt gebruikt in de automotive en schadeherstel. Uitermate geschikt voor professionele schilders, stucadoors, spackspuiters die willen werken met het beste van het beste. Voor alle afdekwerkzaamheden op gladde en ruwe ondergronden, binnen- en buitenshuis. Is lang inzetbaar indoor.
Afmeting 25 mm
Lengte (mm) 50000
Breedte (mm) 25
Kleur geel
Gewicht (kg) 0,169
Gewicht (eenheid) rol
Omschrijving
Maskingtape SPX is een kwalitatief hoogwaardige afplaktape voor professioneel gebruik, gemaakt van crêpepapier met een rubber solvent belijming. Deze extra hoogwaardige tape is waterproof en heeft een hoge temperatuurbestendigheid. Na gebruik goed verwijderbaar zonder lijmresten. Door de combinatie van een goede kleefkracht met een sterke en dikke drager heeft deze tape goede mechanische eigenschappen en is daardoor breed inzetbaar in bijna alle branches. Handscheurbaar, 100 °C tape, 6 weken schoon verwijderbaar, Goede kleefkracht, Indoor, Waterproof, Dik geel crêpepapier met speciale coating, Rubber solvent belijming, Geen lijmresten.
    Laden
    Laden