Knauf Grondeermiddel emmer 15 kg

Art nr. 100160934
Grondeermiddel is een zuigkrachtregulerende voorstrijk. Je gebruikt deze voorstrijk voor sterk of onregelmatig zuigende ondergronden, waar zonder voorbehandeling kans is op verbranden (verpoederen) van de pleister. Je brengt Knauf Grondeermiddel verdund aan. De mate van verdunning is afhankelijk van
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelstatus Actueel
Artikelnummer Fabrikant 99408
Artikelgroep Stukadoorsmaterialen
Toepassing Grondeermiddel is geschikt voor het binnenshuis behandelen van blokken en elementen van cellenbeton of kalkzandsteen, gelijmd of gemetseld, van poreuze bakstenen, die zonder voorbehandeling leiden tot het verbranden van de pleister en geen normale afwikkeling van de werkzaamheden toelaten. Sterk zuigende metselwerken waarop gipsplaten gekleefd worden eveneens voorbehandelen.
Materiaal Kunstharsdispersie
  Voorbehandelingsmiddel
Gewicht (kg) 15
Gewicht (eenheid) emmer
Houdbaarheid vorstvij en koel 6 maanden na productiedatum
Verbruik ca. 100 gram/m² (onverdund)
Verwerking Handmatig met lamsvachtroller of blokkwast. | Machinaal met een PFT primerpomp.
Verwerkingstemperatuur minimaal + 5 ºC
Omschrijving
Grondeermiddel is een zuigkrachtregulerende voorstrijk. Je gebruikt deze voorstrijk voor sterk of onregelmatig zuigende ondergronden, waar zonder voorbehandeling kans is op verbranden (verpoederen) van de pleister. Je brengt Knauf Grondeermiddel verdund aan. De mate van verdunning is afhankelijk van de zuiging. Knauf Grondeermiddel is een kunstharsdispersie.
    Laden
    Laden