Knauf Brio WF (zachthoutvezel) - 23 mm + 10 mm WF 1200x600 mm

Art nr. 100160314
Hogere contactgeluidsisolatie, drukvast en milieuvriendelijk. Droge dekvloer ter egalisatie van oude vloeren en verbetering van de contactgeluidsisolatie, eventueel met behulp van Knauf Egalisatiekorrels. Hoog belastbaar. Ideaal voor renovatie van vele typen gebouwen. Homogene, massieve
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelnummer Fabrikant 82671
Bouwdeel Begane grondvloeren|Verdiepingsvloeren
Productsoort Gipsvezelplaten|Gipsplaten|Mineraalgebonden platen|Platen
Hoofdgroep Platen / Houtmaterialen
  Dekvloeren
  Brio vloerelementen
Artikelgroep Materialen voor vloeren
Productnaam Brio WF (zachthoutvezel) - 23 mm + 10 mm WF
Toepassing Droge dekvloer ter egalisatie van oude vloeren en verbetering van de contactgeluidsisolatie, eventueel met behulp van Knauf Egalisatiekorrels. Hoog belastbaar. Ideaal voor renovatie van vele typen gebouwen.
Afmeting 1200x600 mm
Lengte (mm) 1200
Breedte (mm) 600
Hoogte (mm) 33
Materiaal Gips|Karton|Gipskarton
Gewicht (kg) 21,6
Gewicht (eenheid) st
Opbouw Homogene, massieve gipsvezelplaten met rondom aangefreesde verbindingslippen met zeer nauwkeurige pasvorm. Daardoor ontstaat bij het monteren een zeer vlakke vloer met strakke naden. Door het unieke productieproces zijn de vezels horizontaal gericht en krijgt de plaat een grote sterkte. Aan de onderzijde zijn de elementen fabrieksmatig verlijmd met 10 mm drukvaste zachte houtvezelplaat (WF = wood fibre). De elementen zijn relatief dun en licht in gewicht en hebben een handzaam formaat. Eenvoudige en snelle montage.
Verbruik ca. 30 kg/m2
Intrastatcode 68091100
URL Fabrikant http://www.knauf.nl/
URL Prestatieverklaring http://knauf.nl/documentatie-en-downloads/view_mode=LIST/document-type=Prestatieverklaring
Omschrijving
Hogere contactgeluidsisolatie, drukvast en milieuvriendelijk. Droge dekvloer ter egalisatie van oude vloeren en verbetering van de contactgeluidsisolatie, eventueel met behulp van Knauf Egalisatiekorrels. Hoog belastbaar. Ideaal voor renovatie van vele typen gebouwen. Homogene, massieve gipsvezelplaten met rondom aangefreesde verbindingslippen met zeer nauwkeurige pasvorm. Daardoor ontstaat bij het monteren een zeer vlakke vloer met strakke naden. Door het unieke productieproces zijn de vezels horizontaal gericht en krijgt de plaat een grote sterkte. Aan de onderzijde zijn de elementen fabrieksmatig verlijmd met 10 mm drukvaste zachte houtvezelplaat (WF = wood fibre). De elementen zijn relatief dun en licht in gewicht en hebben een handzaam formaat. Eenvoudige en snelle montage.
    Laden
    Laden