Knauf Brio MW (steenwol) - 18 mm + 10 mm MW 1200x600 mm

Art nr. 100161330
Een strakke vloer met goede contactgeluidsisolatie. Droge dekvloer ter egalisatie van oude vloeren en verbetering van de contactgeluidsisolatie. Ideaal voor renovatie van vele typen gebouwen. Homogene, massieve gipsvezelplaten met rondom aangefreesde verbindingslippen met zeer nauwkeurige pasvorm.
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelnummer Fabrikant 82678
Productsoort Vloerelementen|Bouwelementen
Hoofdgroep Platen / Houtmaterialen
  Dekvloeren
  Brio vloerelementen
Artikelgroep Materialen voor vloeren
Productnaam Brio MW (steenwol) - 18 mm + 10 mm MW
Toepassing Droge dekvloer ter egalisatie van oude vloeren en verbetering van de contactgeluidsisolatie. Ideaal voor renovatie van vele typen gebouwen.
Afmeting 1200x600 mm
Lengte (mm) 1200
Breedte (mm) 600
Hoogte (mm) 28
  Plaat
Gewicht (kg) 16
Gewicht (eenheid) st
Opbouw Homogene, massieve gipsvezelplaten met rondom aangefreesde verbindingslippen met zeer nauwkeurige pasvorm. Daardoor ontstaat bij het monteren een zeer vlakke vloer met strakke naden. Door het unieke productieproces zijn de vezels horizontaal gericht en krijgt de plaat een grote sterkte. Aan de onderzijde zijn de elementen fabrieksmatig verlijmd met 10 mm drukvaste steenwol. De elementen zijn relatief dun en licht in gewicht en hebben een handzaam formaat. Eenvoudige en snelle montage.
Verbruik ca. 24 kg/m2
URL Fabrikant http://www.knauf.nl/
URL Prestatieverklaring http://knauf.nl/documentatie-en-downloads/view_mode=LIST/document-type=Prestatieverklaring
Omschrijving
Een strakke vloer met goede contactgeluidsisolatie. Droge dekvloer ter egalisatie van oude vloeren en verbetering van de contactgeluidsisolatie. Ideaal voor renovatie van vele typen gebouwen. Homogene, massieve gipsvezelplaten met rondom aangefreesde verbindingslippen met zeer nauwkeurige pasvorm. Daardoor ontstaat bij het monteren een zeer vlakke vloer met strakke naden. Door het unieke productieproces zijn de vezels horizontaal gericht en krijgt de plaat een grote sterkte. Aan de onderzijde zijn de elementen fabrieksmatig verlijmd met 10 mm drukvaste steenwol. De elementen zijn relatief dun en licht in gewicht en hebben een handzaam formaat. Eenvoudige en snelle montage.
    Laden
    Laden