Knauf Brio-element 18 mm 1200x600 mm

Art nr. 100160310
Een strakke vloer snel gelegd. De Knauf Brio is een droge dekvloer ter egalisatie van oude of ruwe vloeren in combinatie met Knauf Egalisatiekorrels. Voor het na-isoleren van bestaande begane grondvloeren in combinatie met polystyreenplaten. Ideaal voor renovatie van vele typen gebouwen. Homogene,
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelnummer Fabrikant 82667
Bouwdeel Begane grondvloeren|Verdiepingsvloeren
Productsoort Gipsvezelplaten|Gipsplaten|Mineraalgebonden platen|Platen
Hoofdgroep Platen / Houtmaterialen
  Dekvloeren
  Brio vloerelementen
Artikelgroep Materialen voor vloeren
Productnaam Brio-element 18 mm
Toepassing De Knauf Brio is een droge dekvloer ter egalisatie van oude of ruwe vloeren in combinatie met Knauf Egalisatiekorrels. Voor het na-isoleren van bestaande begane grondvloeren in combinatie met polystyreenplaten. Ideaal voor renovatie van vele typen gebouwen.
Afmeting 1200x600 mm
Lengte (mm) 1200
Breedte (mm) 600
Hoogte (mm) 18
Materiaal Gips|Karton|Gipskarton
  Plaat
Gewicht (kg) 13
Gewicht (eenheid) st
Opbouw Homogene, massieve gipsvezelplaten met rondom aangefreesde verbindingslippen met zeer nauwkeurige pasvorm. Daardoor ontstaat bij het monteren een zeer vlakke vloer met strakke naden. Door het unieke productieproces zijn de vezels horizontaal gericht en krijgt de plaat een grote sterkte. De elementen zijn relatief dun en licht in gewicht en hebben een handzaam formaat. Eenvoudige en snelle montage.
Intrastatcode 68091100
URL Fabrikant http://www.knauf.nl/
URL Prestatieverklaring http://knauf.nl/documentatie-en-downloads/view_mode=LIST/document-type=Prestatieverklaring
Omschrijving
Een strakke vloer snel gelegd. De Knauf Brio is een droge dekvloer ter egalisatie van oude of ruwe vloeren in combinatie met Knauf Egalisatiekorrels. Voor het na-isoleren van bestaande begane grondvloeren in combinatie met polystyreenplaten. Ideaal voor renovatie van vele typen gebouwen. Homogene, massieve gipsvezelplaten met rondom aangefreesde verbindingslippen met zeer nauwkeurige pasvorm. Daardoor ontstaat bij het monteren een zeer vlakke vloer met strakke naden. Door het unieke productieproces zijn de vezels horizontaal gericht en krijgt de plaat een grote sterkte. De elementen zijn relatief dun en licht in gewicht en hebben een handzaam formaat. Eenvoudige en snelle montage.
    Laden
    Laden