Knauf Aquapanel Cement Board Outdoor 1200x900x12,5 mm

Art nr. 100160428
De beplating voor buitengevel bepleistering. Als beplating op een onderconstructie voor gevelbekledingen en buitenplafonds. De plaat is onderdeel van één van de Aquapanel gevelsystemen of plafondsystemen en dient te worden gecombineerd met de bijbehorende voegafwerkingen en tweelaagse
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelnummer Fabrikant 51246
Bouwdeel Buitengevels|Gevelsystemen
Productsoort Cementplaten|Platen
Hoofdgroep Platen / Houtmaterialen
  Aquapanel Outdoor|Platen
  Aquapanel Cement Board|Aquapanel Cement Board
Artikelgroep Materialen voor gevelsystemen|Wand- en plafondsystemen
Productnaam Aquapanel Cement Board Outdoor
Toepassing Als beplating op een onderconstructie voor gevelbekledingen en buitenplafonds. De plaat is onderdeel van één van de Aquapanel gevelsystemen of plafondsystemen en dient te worden gecombineerd met de bijbehorende voegafwerkingen en tweelaagse pleisterafwerkingen.
Afmeting 1200x900x12,5 mm
Lengte (mm) 1200
Breedte (mm) 900
Hoogte (mm) 12,5
Materiaal Gips|Cement
Gewicht (kg) 17,5
Gewicht (eenheid) st
Opbouw Aquapanel Cement Board Outdoor is een 12,5 mm dikke plaat op basis van Portlandcement met zuiver minerale vulstoffen, waardoor de plaat volledig vochtongevoelig, schimmelbestendig en onbrandbaar is. Beide zijden voorzien van een wapening van glasvezelweefsel, die rondom de langskanten doorloopt (EasyEdge) zodat de langskanten vriendelijk zijn om vast te pakken. Aquapanel Cement Board Outdoor is buigbaar ten behoeve van ronde constructies.
Intrastatcode 68091100
URL Fabrikant http://www.knauf.nl/
URL Prestatieverklaring http://knauf.nl/documentatie-en-downloads/view_mode=LIST/document-type=Prestatieverklaring
Omschrijving
De beplating voor buitengevel bepleistering. Als beplating op een onderconstructie voor gevelbekledingen en buitenplafonds. De plaat is onderdeel van één van de Aquapanel gevelsystemen of plafondsystemen en dient te worden gecombineerd met de bijbehorende voegafwerkingen en tweelaagse pleisterafwerkingen. Aquapanel Cement Board Outdoor is een 12,5 mm dikke cementplaat op basis van Portlandcement met zuiver minerale toeslagstoffen, waardoor de plaat volledig vochtongevoelig, schimmelbestendig en onbrandbaar is. Beide zijden voorzien van een wapening van glasvezelweefsel, die rondom de langskanten doorloopt (EasyEdge) zodat de langskanten vriendelijk zijn om vast te pakken. Aquapanel Cement Board Outdoor is buigbaar ten behoeve van ronde constructies.
    Laden
    Laden