Knauf Aquapanel Cement Board Indoor 1200x900x12,5 mm

Art nr. 100163855
De wand- en plafondplaat voor extreem natte ruimten. Als beplating op een onderconstructie voor metalen staanderwanden en plafonds in extreem natte ruimten. Als ondergrond voor wandtegels of pleisterwerk met de vochtbestendige Aquapanel Voeg- en Afwerkmortel wit. Aquapanel Cement Board Indoor is een
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelnummer Fabrikant 508258
Bouwdeel Natte cellen
Productsoort Cementplaten|Platen
Hoofdgroep Platen / Houtmaterialen
  Platen|Aquapanel Indoor
  Aquapanel Cement Board|Aquapanel Indoor
Artikelgroep Wand- en plafondsystemen
Productnaam Aquapanel Cement Board Indoor
Toepassing Als beplating op een onderconstructie voor metalen staanderwanden en plafonds in extreem natte ruimten. Als ondergrond voor wandtegels of pleisterwerk met de vochtbestendige Aquapanel Voeg- en Afwerkmortel wit.
Afmeting 1200x900x12,5 mm
Lengte (mm) 1200
Breedte (mm) 900
Hoogte (mm) 12,5
Materiaal Gips|Cement
Gewicht (kg) 11
Gewicht (eenheid) m2
Opbouw Aquapanel Cement Board Indoor is een 12,5 mm dikke cementgebonden plaat op basis van Portlandcement met zuiver minerale toeslagstoffen, waardoor deze volledig vochtongevoelig, schimmelbestendig en onbrandbaar is. Beide zijden voorzien van een wapening van glasvezelweefsel, die rondom de langskanten doorloopt (EasyEdge) zodat de langskanten vriendelijk zijn om vast te pakken. Aquapanel Cement Board Indoor is buigbaar ten behoeve van ronde constructies.
URL Fabrikant http://www.knauf.nl/
URL Prestatieverklaring http://knauf.nl/documentatie-en-downloads/view_mode=LIST/document-type=Prestatieverklaring
Omschrijving
De wand- en plafondplaat voor extreem natte ruimten. Als beplating op een onderconstructie voor metalen staanderwanden en plafonds in extreem natte ruimten. Als ondergrond voor wandtegels of pleisterwerk met de vochtbestendige Aquapanel Voeg- en Afwerkmortel wit. Aquapanel Cement Board Indoor is een 12,5 mm dikke cementgebonden plaat op basis van Portlandcement met zuiver minerale toeslagstoffen, waardoor deze volledig vochtongevoelig, schimmelbestendig en onbrandbaar is. Beide zijden voorzien van een wapening van glasvezelweefsel, die rondom de langskanten doorloopt (EasyEdge) zodat de langskanten vriendelijk zijn om vast te pakken. Aquapanel Cement Board Indoor is buigbaar ten behoeve van ronde constructies.
Documentatie
    Laden
    Laden