Hoeka Spack KV 2.0 P binnen wit emmer 20 kg

Art nr. 100230306
Gebruiksklare, harde, kalkvrije verspuitbare spackpleister op basis van kunstharsdispersie voor een decoratieve eindafwerking van muren en plafonds in nieuwbouw en renovatie. Voldoet aan C.O.T. norm 83.00. In kleur leverbaar. Voor binnen. Harde en kalkvrije verspuitbare spackpleister. Gebruiksklaar.
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelnummer Fabrikant 35750122
Productsoort Spuitpleisters|Pleisters
Hoofdgroep Cement / Gips / Mortels / Pleisters / Pasta's
Type Hoeka
  P
  bi
Artikelgroep Muur- en plafond Hand/spuitpleister
Productnaam Spack KV 2.0
Toepassing Hoeka Spack KV 2.0 wordt uitsluitend binnen toegepast op alle draagkrachtige, vlakke, schone en droge ondergronden voor het egaliseren in dunne lagen en decoratief afwerken van gladde beton, cellenbeton en gipselementen in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Kan in combinatie met stukadoorsgips (ca. 25%) ook als reparatiemateriaal worden gebruikt. Bij speciale toepassingsgebieden raden wij u aan onze technisch adviseur te raadplegen.
Toepassingsgebied binnen
Kleur wit
Gewicht (kg) 20
Gewicht (eenheid) emmer
Verbruik ca. 1,0 kg/m² bij 1 arbeidsgang ; ca. 1,7 kg/m² bij 2 arbeidsgangen
Verwerking Hoeka Spack KV 2.0 met standaard wormpomp onverdund en gelijkmatig aanbrengen op een geprepareerde of egale ondergrond. De aangebrachte laag glad en dekkend afmessen met een breed RVS spackmes. Na volledige droging van de meslaag kan met hetzelfde materiaal de gewenste structuur met wormpomp worden aangebracht. De gewenste structuur is afhankelijk van de nozzle opening, de luchtdruk en de constante afstand van het spuitpistool tot de ondergrond. Direct na applicatie goed ventileren. Dit is van groot belang voor een optimaal eindresultaat.
Verwerkingstemperatuur Niet verwerken beneden een ondergrond- en omgevingstemperatuur van +5°C.
URL Fabrikant https://www.hoeka.nl/nl/
Omschrijving
Gebruiksklare, harde, kalkvrije verspuitbare spackpleister op basis van kunstharsdispersie voor een decoratieve eindafwerking van muren en plafonds in nieuwbouw en renovatie. Voldoet aan C.O.T. norm 83.00. In kleur leverbaar. Voor binnen. Harde en kalkvrije verspuitbare spackpleister. Gebruiksklaar. Voldoet aan COT 83.00. Laag verbruik
    Laden
    Laden