Hoeka Acryl Diepgrond binnen/buiten kleurloos emmer 5 ltr

Art nr. 100230002
Een gebruiksklare, diepindringende, transparante impregnering voor het stabiliseren van poederende en zanderige ondergronden en om sterk zuigende ondergronden draagkrachtig te maken. Bindmiddelbasis: Polymeer dispersie Gereedschap direct na gebruik goed met water reinigen. Toepassing: Gebruiksklare,
Volledige beschrijving
Omschrijving
Een gebruiksklare, diepindringende, transparante impregnering voor het stabiliseren van poederende en zanderige ondergronden en om sterk zuigende ondergronden draagkrachtig te maken.

Bindmiddelbasis: Polymeer dispersie

Gereedschap direct na gebruik goed met water reinigen.

Toepassing: Gebruiksklare, diepindringende, transparante impregnering om sterk zuigende ondergronden geschikt te maken voor afwerking met sierpleisters en muurverven, oplosmiddelvrij, geschikt voor binnen en buiten.

Verwerking: In de meeste gevallen is één bewerking voldoende. Bij een zeer hoge zuigkracht, bijv. bij poreuze en zanderige ondergronden, dient een tweede, zonodig derde, bewerking nat-in-nat te worden uitgevoerd tot verzadiging van de ondergrond is bereikt. Na droging mag het oppervlak niet glanzen. Kan verwerkt worden met een kwast, roller of spuit (ook airless). Niet verdunnen.

Verbruik: ca. 0,15 - 0,5 ltr per m²

Droogtijd: Bij 20°C en 65% rel. luchtvochtigheidsgraad: Minimaal 24 uur. Bij een lagere temperatuur en een hogere luchtvochtigheid vanzelfsprekend langere droogtijden in acht nemen.

Kleur: Melkachtig wit. Droogt vrijwel transparant op

Oppervlak: Glansgraad: Mat    Laden
    Laden