Handdispenser Papier & folie (max. papierbreedte 310 mm) zwart

Art nr. 101750003
De handmaskeerdispenser is een robuust en hoogwaardig professioneel handafrolapparaat, geschikt voor het verwerken van Technotape maskeerpapier en Speedy Folie. De handmaskeerdispenser is snel en eenvoudig in het gebruik, licht van gewicht en voorzien van een ergonomische handgreep.Wordt geleverd
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelstatus Actueel
Artikelnummer Fabrikant TTA01435
Artikelgroep Handdispenser
Toepassing Hand dispenser voor snelle afdekwerkzaamheden an kleine en grote oppervlakken. Geschikt voor schilder- en stukadoorwerk bij muren/ wanden, ramen en plafonds. Door de eenvoudige wisseling van papier en tape bijzonder geschikt voor gecombineerde maskeerwerkzaamheden. Geschikt voor opname voor diverse soorten maskingtape met een kerndiameter van 76 mm tot een breedte van 38 mm.
Afmeting Max. papierbreedte: 310 mm
Kleur zwart
Gewicht (kg) 0,5
Gewicht (eenheid) st
Omschrijving
De handmaskeerdispenser is een robuust en hoogwaardig professioneel handafrolapparaat, geschikt voor het verwerken van Technotape maskeerpapier en Speedy Folie. De handmaskeerdispenser is snel en eenvoudig in het gebruik, licht van gewicht en voorzien van een ergonomische handgreep.Wordt geleverd met een uiterst scherp verwisselbaar kartelmes met een lengte van 35 cm. Papierbreedte: max 310 mm, Foliebreedte: max 251 mm, Beschermingskapje voor mes, Combineren met tape t/m 38 mm, Rechtshandig gebruik.
Documentatie
    Laden
    Laden