Gyproc Rigidur H-VK 3000x1200x18 mm

Art nr. 100290474
Rigidur-H gipsvezelplaten hebben een 3-laagse homogene opbouw van gips vermengd met cellulosevezels. De platen zijn verkrijgbaar met kantvormen AK (afgevlakte kant) en VK (volle kant). Deze afgevlakte kanten zijn geschikt voor het maken van naadloze wanden. Ze worden strak afgewerkt met Gyproc
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelstatus Actueel
Artikelnummer Fabrikant 100290474
Artikelgroep Overig
Afmeting 3000x1200 mm
Lengte (mm) 3000
Breedte (mm) 1200
Hoogte (mm) 18
Kantafwerking (fabrikant) VK
Kantafwerking (algemeen) rechte kant
Materiaal Gips|Karton|Gipskarton
Uniforme codering H
Gewicht (kg) 21,6
Gewicht (eenheid) m2
Geluidsisolatie Voor het verbeteren van de geluidsisolatie is het Rigidur E30 MF element een perfecte oplossing. Dit type element wordt daarom veel toegepast in gebouwen waar geluidsisolatie een grote rol speelt, zoals naoorlogse flatgebouwen en appartementen.
Verwerking Rigidur estrichvloeren vormen een geschikte ondergrond voor vrijwel elk type afwerking, namelijk elastische vloerafwerkingen (vloerbedekking, kurk en linoleum), parket en tegelwerk. Voor dunne, gladde afwerksystemen (bijvoorbeeld linoleum) vóóraf egaliseermiddel op de vloer aanbrengen. Volg te allen tijde de verwerkingsvoorschriften van de desbetreffende fabrikant en onze voorschriften in paragraaf 4.5.
Intrastatcode 68091100
KOMO Keur Ja
KOMO Certificaat K23110/06
DoP Ja
URL Prestatieverklaring http://www.gyproc.nl/service/dop
Omschrijving
Rigidur-H gipsvezelplaten hebben een 3-laagse homogene opbouw van gips vermengd met cellulosevezels. De platen zijn verkrijgbaar met kantvormen AK (afgevlakte kant) en VK (volle kant). Deze afgevlakte kanten zijn geschikt voor het maken van naadloze wanden. Ze worden strak afgewerkt met Gyproc JointFiller Vario en wapeningsband. Rigidur-H gipsvezelplaten worden ook toegepast in de timmerindustrie. De Rigidur gipsvezelplaten bestaan uit gips met cellulosevezels (100% gerecycled papier) en zijn bestand tegen hoge belastingen. Rigidur estrichelementen bestaan uit twee verspringend verlijmde gipsvezelplaten met daaronder eventueel een laag minerale wol of polystyreen.
    Laden
    Laden