Gyproc Rifino Top gips zak 25 kg

Art nr. 100290397
Dunpleistergipsen Gyproc Rifino Top is een finisher voor stucwerk met een zeer hoog rendement. Rifino Top wordt handmatig aangebracht. Het gips is geschikt voor toepassing op binnenmuren en plafonds. Het gips is ideaal voor het repareren, egaliseren en glad afwerken van bestaand stucwerk, het
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelstatus Actueel
Artikelnummer Fabrikant G126321
Artikelgroep Gyproc gipsen
Toepassing Geschikt voor het repareren, egaliseren en glad afwerken van stucwerk, het repareren van beton en het afwerken van gipskartonplaten.
  Finisher voor stucwerk
Laagdikte vanaf 0 mm
Kleur Wit
  Poeder
Uniforme codering 3B
Gewicht (kg) 25
Gewicht (eenheid) zak
Brandklasse A1
Brandklasse (Norm) EN 13501-1
  A1
Houdbaarheid Minimaal 12 maanden houdbaar in gesloten originele verpakking, gerekend vanaf productiedatum zoals vermeld op de zak.
Verbruik ca. 30 m2/zak van 25 kg bij een laagdikte van 1 mm, ca. 0,9 kg per m2 per mm dikte.
Verwerking Rifino Top is uitsluitend geschikt voor binnentoepassing. Rifino Top is direct toepasbaar op vers aangebracht stucwerk. LET OP: er mag geen vochtfilm zichtbaar zijn; de ondergrond moet water kunnen absorberen. De ondergrond dient stabiel, stof-, vet- en vorstvrij te zijn. Na 100% droging geschikt voor alle gangbare afwerkingen, o.a. schilderwerk. 4 tot 4,5 liter water op 5 kg gips, (Gips eerst enkele minuten laten 'drinken'). Bij naden afwerken van gipskartonplaten: ca. 3,5 liter water op 5 kg gips
Verwerkingstijd ca. 60 minuten
Verwerkingstemperatuur 5°C - 30°C
Intrastatcode 68091100
Normering en Certificering NEN EN 13963:2014
DoP Ja
Omschrijving
Dunpleistergipsen Gyproc Rifino Top is een finisher voor stucwerk met een zeer hoog rendement. Rifino Top wordt handmatig aangebracht. Het gips is geschikt voor toepassing op binnenmuren en plafonds. Het gips is ideaal voor het repareren, egaliseren en glad afwerken van bestaand stucwerk, het repareren van beton en het afwerken van gipskartonplaten. De totale verwerkingstijd is ca. 60 minuten. Zeer glad eindresultaat, Multifunctioneel, Zeer hoog rendement, Hoog hechtend vermogen, Ook nat in nat toepasbaar Mengverhouding stukadoren: 20 - 22 liter water op 25 kg gips Mengverhouding naden gipskartonplaten: 17 - 18 liter water op 25 kg gips Plâtres Lambert Rifino Top is een finisher voor stucwerk met een maximaal rendement. Het gips is ideaal voor het repareren, egaliseren en glad afwerken van (bestaand) stucwerk. De gipsmortel is zeer soepel te verwerken. Dankzij de fijne witte gipskorrel wordt gemakkelijk een glad en wit oppervlak verkregen. Een ideale ondergrond voor alle gangbare afwerksystemen. Aanbevolen laagdikte: 0 - 6 mm.
    Laden
    Laden