Gyproc Kontakt voorstrijkmiddel emmer 17 kg

Art nr. 100290415
Voorstrijkmiddel voor gladde en niet-/ zwak-zuigende ondergronden Gyproc Kontakt is een kant-en-klaar voorstrijkmiddel dat zorgt voor een optimale hechting van gips op gladde, niet-/ zwak-zuigende ondergronden. Kontakt wordt met een vachtroller aangebracht. Het voorstrijkmiddel is geschikt voor
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelstatus Actueel
Artikelnummer Fabrikant G127783
Artikelgroep Voorstrijkmiddelen
Toepassing Geschikt als hechtbrug tussen gladde, zwak en niet-zuigende ondergronden (o.a. beton, wandtegels en gipskartonplaten) en de aan te brengen gipslaag.
  kant-en-klaar voorstrijkmiddel voor niet of slecht zuigende ondergronden
Kleur Groen
  Voorbehandelingsmiddel
Gewicht (kg) 17
Gewicht (eenheid) emmer
Houdbaarheid 12 maanden
Verbruik ca. 80 m2 per 17 kg
Verwerking De ondergrond moet droog, schoon, stabiel en vrij van losse delen en bekistingsolie zijn. Gips kan aangebracht worden als de voorstrijk droog is en niet meer kleeft. De tijd tussen het aanbrengen van voorstrijk en gips dient zo kort mogelijk te zijn in verband met mogelijke stofafzetting. Plâtres Lambert Kontakt voor gebruik doorroeren. Het product is direct (onverdund) uit de emmer aan te brengen met een vachtroller of spuit.
Verwerkingstijd Afhankelijk van de toepassing.
Verwerkingstemperatuur > 5°C
Intrastatcode 68091100
URL Prestatieverklaring http://www.gyproc.nl/service/dop
Omschrijving
Voorstrijkmiddel voor gladde en niet-/ zwak-zuigende ondergronden Gyproc Kontakt is een kant-en-klaar voorstrijkmiddel dat zorgt voor een optimale hechting van gips op gladde, niet-/ zwak-zuigende ondergronden. Kontakt wordt met een vachtroller aangebracht. Het voorstrijkmiddel is geschikt voor toepassing op binnenmuren en plafonds. Minimaal 4 maanden houdbaar in gesloten originele verpakking, gerekend vanaf productiedatum zoals vermeld op de zak.
    Laden
    Laden