Gyproc JointFiller Vario zak 5 kg

Art nr. 100290107
Gyproc JointFiller Vario is een glasvezelversterkt gipsproduct voor het afvoegen van Rigitone plafonds, Glasroc F onbrandbare platen, Rigidur gipsvezelplaten en Gyproc gipsplaten met een gesneden kant. Toepassen van een wapeningsband is hierbij niet nodig (Let op: bij toepassing op platen met
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelstatus Actueel
Omschrijving
Gyproc JointFiller Vario is een glasvezelversterkt gipsproduct voor het afvoegen van Rigitone plafonds, Glasroc F onbrandbare platen, Rigidur gipsvezelplaten en Gyproc gipsplaten met een gesneden kant.

Toepassen van een wapeningsband is hierbij niet nodig (Let op: bij toepassing op platen met afgeschuinde kant is er wel een wapeningsband nodig).

De verwerkingstijd is ca. 45 minuten.

JointFiller Vario is een glasvezelversterkt gipsproduct voor het afvoegen van Rigitone plafonds, RiNoflam onbrandbare platen, Rigidur gipsvezelplaten en Gyproc gipsplaten met een gesneden kant. Toepassen van een wapeningsband is hierbij niet nodig (Let op: bij toepassing op platen met afgeschuinde kant is er wel een wapeningsband nodig). JointFiller Vario is tevens geschikt voor het lijmen van Gyproc kooflijsten van gipskarton.

Verwerking:

2,5 liter water op 5 kg gips.

Verbruik:

ca. 0,2 kg/m2

    Laden
    Laden