Gyproc Habito gipskartonplaat AK (DFIR) 2600x1200x12,5 mm

Art nr. 100290892
Stelt u zich eens voor: een wandsysteem dat alle voordelen van bestaande systemen combineert en alle nadelen wegneemt. Een wand die niet alleen duurzaam en toekomstbestendig, maar ook geluidsisolerend, stootbestendig en massief is en zelfs inbrekers afschrikt.  Deze wand is nu werkelijkheid.
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelstatus Actueel
Omschrijving
Stelt u zich eens voor: een wandsysteem dat alle voordelen van bestaande systemen combineert en alle nadelen wegneemt. Een wand die niet alleen duurzaam en toekomstbestendig, maar ook geluidsisolerend, stootbestendig en massief is en zelfs inbrekers afschrikt. 

Deze wand is nu werkelijkheid. Onder de naam HABITO™ presenteert Saint-Gobain Gyproc een wand die de prestaties van alle bestaande wandsystemen overtreft. Een innovatie van formaat die wereldwijd wordt geïntroduceerd. HABITO™ is ontwikkeld op basis van marktkennis en onderzoek naar de wensen en eisen van alle partijen in de bouwkolom. Het resultaat is een product dat net nieuw is en nu al alle bestaande opvattingen over wandsystemen heeft vernieuwd.

Alle vooroordelen over gipswanden zijn met HABITO™ voorgoed verleden tijd. De nieuwe norm in binnenwanden kenmerkt zich door gemak en leefcomfort voor bewoners. HABITO™ is extreem robuust, stootbestendig en geluidsisolerend. De HABITO™ wand heeft een draagkracht van maar liefst 30 kg per schroef en pluggen zijn niet nodig. In tegenstelling tot andere binnenwanden blijft HABITO™ ook mooi op lange termijn, want het kent geen scheurvorming. Tot slot is HABITO™ ook nog de meest duurzame oplossing en heeft het de laagste milieubelasting van alle typen binnenwanden. We zeggen niet voor niets: sterker op alle vlakken!

  • Hoger woon- en leefcomfort
  • Massieve beleving (klinkt en voelt robuust)
  • Blijvend strak design
  • Toekomstbestendig
    Laden
    Laden