Gyproc Grondeer voorstrijkmiddel emmer 15 kg

Art nr. 100290416
Voorstrijkmiddel voor sterk en onregelmatig zuigende ondergronden Gyproc Grondeer is een kant-en-klaar voorstrijkmiddel dat zorgt voor een optimale zuigkrachtregeling van gips op sterk en onregelmatig zuigende ondergronden. Afhankelijk van de zuiging van de ondergrond kan Gyproc Grondeer ook worden
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelstatus Actueel
Artikelnummer Fabrikant G127782
Artikelgroep Voorstrijkmiddelen
Toepassing Geschikt als zuigkrachtregulerend voorstrijkmiddel tussen sterk en onregelmatig zuigende ondergronden (o.a. kalkzandsteen, gasbeton en metselwerk) en de aan te brengen gipslaag.
  Kant-en-klaar voorstrijkmiddel voor sterk of onregelmatig zuigende ondergronden
Kleur Blauw
  Voorbehandelingsmiddel
Gewicht (kg) 15
Gewicht (eenheid) emmer
Houdbaarheid 12 maanden
Verbruik ca. 75 - 350 m2 per 15 kg (afhankelijk van de verdunning)
Verwerking De ondergrond moet droog, schoon, stabiel en vrij van losse delen en bekistingsolie zijn. Gips kan aangebracht worden als de voorstrijk droog is en niet meer kleeft. De tijd tussen het aanbrengen van voorstrijk en gips dient zo kort mogelijk te zijn in verband met mogelijke stofafzetting. Plâtres Lambert Grondeer voor gebruik doorroeren. Het product is direct (onverdund) uit de emmer aan te brengen met een vachtroller, blokkwast of spuit. Dit is afhankelijk van de ondergrond.
Verwerkingstijd Afhankelijk van de toepassing.
Verwerkingstemperatuur > 5°C
Intrastatcode 68091100
URL Prestatieverklaring http://www.gyproc.nl/service/dop
Omschrijving
Voorstrijkmiddel voor sterk en onregelmatig zuigende ondergronden Gyproc Grondeer is een kant-en-klaar voorstrijkmiddel dat zorgt voor een optimale zuigkrachtregeling van gips op sterk en onregelmatig zuigende ondergronden. Afhankelijk van de zuiging van de ondergrond kan Gyproc Grondeer ook worden verdund. Grondeer wordt met een vachtroller, blokkwast of spuit aangebracht. Het voorstrijkmiddel is geschikt voor toepassing op binnenmuren en plafonds.
    Laden
    Laden