Gyproc Diepgrond can 1 kg

Art nr. 100290582
Gyproc Diepgrond voor het voorstrijken van wand en plafond voordat deze afgewerkt wordt met verf of behang. Het zorgt ervoor dat stof wordt gebonden en dat de zuigingsverschillen tussen plaatoppervlak en voegmateriaal geminimaliseerd wordt. Gyproc Diepgrond is een kostenbesparend, diep indringend
Volledige beschrijving
Specificaties
Artikelstatus Actueel
Artikelnummer Fabrikant G130651
Artikelgroep Diepgrond
Productnaam Gyproc Diepgrond
Toepassing Geschikt voor het gronderen van gipsplaten, pleisterwerk, gipsblokken, kalkzandsteen, metselwerk beton en gasbeton, vóórdat u deze gaat verven, betegelen of behangen. Gyproc Diepgrond is niet brandbaar, reukloos en licht ingekleurd.
  voorstrijkmiddel voor afwerksystemen zoals verf en behang op zuigende ondergronden
Kleur wit
Gewicht (kg) 1
Gewicht (eenheid) can
Houdbaarheid Minimaal 12 maanden houdbaar. Zie tenminste houdbaarheidsdatum op de can.
Verbruik ca. 100-200 gr/m2
Verwerking Het oppervlak moet droog, schoon, stabiel en vrij van verfresten en losse delen zijn. Verf, latex of behanglijm kan aangebracht worden als de diepgrond droog is en niet meer kleeft. De tijd tussen het aanbrengen van diepgrond en verf, latex of behanglijm dient zo kort mogelijk te zijn in verband met mogelijke stofafzetting. Gyproc Diepgrond schudden voor gebruik en met een kwast of roller aanbrengen.
Verwerkingstemperatuur > 7°C
Intrastatcode 68091100
URL Prestatieverklaring http://www.gyproc.nl/service/dop
Omschrijving
Gyproc Diepgrond voor het voorstrijken van wand en plafond voordat deze afgewerkt wordt met verf of behang. Het zorgt ervoor dat stof wordt gebonden en dat de zuigingsverschillen tussen plaatoppervlak en voegmateriaal geminimaliseerd wordt. Gyproc Diepgrond is een kostenbesparend, diep indringend voorstrijkmiddel op waterbasis voor zuigende en verpoederde ondergronden. Gyproc Diepgrond bindt stof en vermindert de zuigende werking, waardoor bespaart wordt op verf, latex en behanglijm. Bovendien zorgt diepgrond ervoor dat verpoederde ondergronden worden gestabiliseerd.
    Laden
    Laden